Home » Evenement uitnodiging

Evenement uitnodiging versturen aan bezoekers

Bent u op zoek naar een evenement uitnodiging? Bij LocoMail bent u aan het juiste adres. Wij bieden u een scala aan unieke uitnodigingen voor verschillende events. Deze opvallende aankondigingen zullen de ontvanger triggeren en verrassen. Door het verrassingseffect die aan de kaarten zit gekoppeld, blijft de inhoudelijke boodschap extra lang hangen bij de ontvanger. Daarnaast worden ze op een ludieke wijze overtuigd om het evenement bij te wonen. Organiseert u een jubileum, beurs, open dag, bedrijfsfeest of officiële opening? Al onze direct mail producten kunnen hiervoor ingezet worden. Had u bijvoorbeeld de Out of the Box Card al bekeken? Deze gepersonaliseerde kaart, en hiermee ook uw boodschap, springen letterlijk uitnodigend uit de envelop. Veel bedrijven zijn u al voorgegaan om op een unieke manier de ontvanger te verrassen met een uitnodiging voor een aankomend event.

Evenement uitnodiging voorbeelden

Een voorbeeld van een organisatie die op een creatieve wijze gebruik heeft gemaakt van onze evenement uitnodigingen, is AVEVE. Zij hebben de 5-Card Selfmailer ingezet als beursuitnodiging. Het onderste vak van de mailer hebben ze gebruikt als consumptiebonnen. Deze bonnen konden door de genodigden besteedt worden op het evenement. Laat u inspireren door onderstaande voorbeelden en bekijk de cases van bedrijven die u voorgingen.

Bent u overtuigd door een voorbeeld of case? Vraag dan een gratis sample en/of een offerte aan voor een van onze unieke evenementen uitnodigingen. Bij vragen kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee over de beste manier om een direct mail in te zetten. Samen creëeren we een een bijzondere evenement uitnodiging voor een succesvol en geslaagd event.

evenement uitnodiging diamantkaart Accell Nederland Succesvol en geslaagd evenement uitnodiging jubileum Slump
Open huis persoonlijke uitnodiging evenement DS80 Genodigden evenement uitnodiging Timing klantenmiddag case
Communicatie van evenement voor zakelijke uitnodiging Festo Persoonlijk geadresseerde uitnodiging evenement vrijwilligersfeest Gemeente Zoetermeer
Aandacht trekken voor feestelijke gelegenheid Lidl Bijzondere persoonlijke uitnodiging SAP council event Pop up Card

De mogelijkheden voor uw evenement uitnodiging

Bij LocoMail kunt u alle uitnodigingen geheel gepersonaliseerd versturen, waardoor de attentie- en herinneringswaarde zal verhogen. De communicatie van uw evenement of andere feestelijk gelegenheid zal hierdoor persoonlijk uitnodigend zijn en goed passen bij uw doelgroep. Lever uw eigen ontwerp aan om een unieke event uitnodiging te laten produceren, geheel in uw eigen huisstijl in combinatie en met uw bedrijfslogo. Ook geven wij u de keuze om onze grafische designers u te laten ondersteunen bij het ontwikkelen van het ontwerp. Het voordeel van onze evenement uitnodigingen is dat ze veel communicatieruimte bieden voor uw uitnodigingstekst door de wijze van vouw- en drukwerk.Naast ruimte voor de belangrijkste informatie over de gelegenheid, is er nog genoeg event-communicatie ruimte voor bijvoorbeeld de programma-indeling, de namen van de organisatoren, de bekendmaking van de sponsoren, foto’s en uiteraard een duidelijke Call to Action. Bij LocoMail zorgen wij er door onze unieke en bijzondere uitnodigingen voor dat uw geadresseerden persoonlijk betrokken zijn bij het evenement. Andere creatieve mogelijkheden om de aandacht te trekken van de geadresseerde zijn het laten printen van een unieke code, of het bijsteken van een extra kaartje. Voeg bijvoorbeeld een extra kaartje bij die de ontvangers mee dienen te nemen naar het evenement voor eens speciale verrassing.