Case Direct Mailing Selfmailer 5Card Timing

Timing is een uitzendbureau dat mensen werft voor grote bedrijven.  Ze hebben de unieke 5-Card selfmailer gebruikt om de mensen te informeren over hun klantenmiddagen. Op de inlegkaarten worden de bedrijven afgebeeld met daarop het gehele programma van de klantdagen bij de desbetreffende bedrijven .

Originele selfmailer

Door de vele opties en veelzijdigheid is het de perfect direct mail.  De 5-Card is een lichtgewicht, dat enorm bespaart op de portokosten. Ideaal om in te zetten als DM voor bijvoorbeeld een productintroductie, beursuitnodiging of als brochure om uw dienstverlening onder de aandacht te brengen. Wij leveren de direct mail standaard met vier inlegkaartjes, die full colour dubbelzijdig bedrukt kunnen worden. Dit biedt u de mogelijkheid om extra informatie te communiceren. Voor kleinere direct mail boodschappen is het altijd mogelijk om minder kaartjes te gebruiken. U heeft dit helemaal zelf in de hand.

Timing heeft ervoor gekozen om deze selfmailer apart te verpakken in een envelop waar op de adresgegevens zijn geinkjet op de envelop. Als opdruk is er gekozen voor een handgeschreven lettertype. Een bewuste keuze waardoor de ontvangers niet gelijk wisten wat voor soort DM zij konden verwachten.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de 5-Card selfmailer?

Heeft u binnenkort iets groots aan te kondigen en past deze selfmailer bij uw concept? Vraag nu een gratis sample aan van deze selfmailer en ervaar deze opvallende direct mail zelf. Benieuwd naar de mogelijkheden?  Neem dan contact met één van onze medewerkers. Wellicht kunnen wij ook deze keer weer een succesvolle direct mail voor uw bedrijf creëren.

Ga naar de Out of the Box