WobbleCard

Weer een unieke mailing: de WobbleCard. De krachtige veer zorgt ervoor dat uw boodschap eruit wilt springen. Deze kaart biedt u de mogelijkheid om iets verrassend te brengen. De wobble die op de veer wordt geplaatst, kunt u laten aansluiten bij uw communicatieboodschap. Zo wordt deze nogmaals versterkt.

De WobbleCard kan voor tal van doeleinden worden ingezet: ter ere van een jubileum, voor een productintroductie of als opvallende WK mailing. Hebben wij uw interesse gewekt? Vraag dan gratis een sample en/of offerte aan van deze unieke mailing.

Sample pakket opvallende mailing

WobbleCard

WobbleCard detail Direct Mail

Het formaat van de WobbleCard is 150 bij 210 mm (plano 150 bij 420 mm). Deze originele kaart kan zowel aan de binnen- en buitenkant worden bedrukt.

Full colour envelop

Wobble Card FC enveloppe Direct Mail

De WobbleCard kan worden geleverd met full colour envelop. Het is ook mogelijk om de WobbleCard te verpakken in een blanco envelop.

Standaard vormen

WobbleCard vormen Direct Mail

De standaard vormen die wij kunnen aanbieden zijn: een rechthoek, cirkel, kroontje, huisje en een ster. Het is eventueel ook mogelijk om te kiezen voor een eigen vorm.

h4>Adressering

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken.  Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen. 

Portotarief

Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de WobbleCard aan te leveren?
Het is mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren voor de WobbleCard. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

In welke formaten is de WobbleCard beschikbaar?
De WobbleCard is beschikbaar is één standaard formaat, A5. Het is mogelijk om de kaart aan te passen naar een eigen formaat.

Ik wil graag een eigen vorm, is dat mogelijk?
De Pop-up Card kunnen we leveren met een standaard vorm. Bijvoorbeeld vierkant, rond of een handje. Indien gewenst is het mogelijk om een eigen vorm in de kaart te verwerken. Voor de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Wat weegt de WobbleCard?
De WobbleCard weegt tussen de 40-50 gram.

Voorbeelden succesvolle Wobble Card mailings

Wobble Card mailing als verrassende boodschap
Case Cases Laatst toegevoegd Wobble Card

Wobble Card mailing als verrassende boodschap

13 t/m 16 januari 2020 vindt de Horecava weer plaats en om aan te kondigen dat NTF daar weer aanwezig...
Read More
Action Wobble voor het Van Dobben Horeca Hockeytoernooi
Case Cases Laatst toegevoegd Wobble Card

Action Wobble voor het Van Dobben Horeca Hockeytoernooi

Dit jaar vindt de eerste editie van het Van Dobben Horeca Hockeytoernooi plaats op de velden van Pinoké in Amstelveen....
Read More
Introductie nieuwe app i.c.m. een Wobble Card
Laatst toegevoegd Wobble Card

Introductie nieuwe app i.c.m. een Wobble Card

De stichting Bechterew heeft de Wobble Card gebruikt als direct mail om hun nieuwe applicatie te promoten. Het is een...
Read More