WobbleCard

Weer een unieke mailing: de WobbleCard. De krachtige veer zorgt ervoor dat uw boodschap eruit wilt springen. Deze kaart biedt u de mogelijkheid om iets verrassend te brengen. De wobble die op de veer wordt geplaatst, kunt u laten aansluiten bij uw communicatieboodschap. Zo wordt deze nogmaals versterkt.

De WobbleCard kan voor tal van doeleinden worden ingezet: ter ere van een jubileum, voor een productintroductie of als opvallende WK mailing. Hebben wij uw interesse gewekt? Vraag dan gratis een sample en/of offerte aan van deze unieke mailing.

Sample pakket opvallende mailing

WobbleCard direct mail

 • WobbleCard

  WobbleCard detail Direct Mail

  Het formaat van de WobbleCard is 150 bij 210 mm (plano 150 bij 420 mm). Deze originele kaart kan zowel aan de binnen- en buitenkant worden bedrukt.

  Full colour envelop

  Wobble Card FC enveloppe Direct Mail

  De WobbleCard kan worden geleverd met full colour envelop. Het is ook mogelijk om de WobbleCard te verpakken in een blanco envelop.

  Standaard vormen

  WobbleCard vormen Direct Mail

  De standaard vormen die wij kunnen aanbieden zijn: een rechthoek, cirkel, kroontje, huisje en een ster. Het is eventueel ook mogelijk om te kiezen voor een eigen vorm.

  boven

 • Adressering

  Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken.  Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

  Portotarief

  Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

 • Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de WobbleCard aan te leveren?
  Het is mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren voor de WobbleCard. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

  In welke formaten is de WobbleCard beschikbaar?
  De WobbleCard is beschikbaar is één standaard formaat, A5. Het is mogelijk om de kaart aan te passen naar een eigen formaat.

  Ik wil graag een eigen vorm, is dat mogelijk?
  De Pop-up Card kunnen we leveren met een standaard vorm. Bijvoorbeeld vierkant, rond of een handje. Indien gewenst is het mogelijk om een eigen vorm in de kaart te verwerken. Voor de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

  Wat weegt de WobbleCard?
  De WobbleCard weegt tussen de 40-50 gram.