Case Direct Mailing Wobble Card NTF

13 t/m 16 januari 2020 vindt de Horecava weer plaats en om aan te kondigen dat NTF daar weer aanwezig is lieten ze deze Wobble Card mailing door ons maken.  Niet alleen informeerde zij de ontvangers van deze mailing over hun deelname aan de Horecava, ook introduceerde zij meteen de e-table. Dit is een tablet waarop gasten het assortiment kunnen bekijken, nieuwe producten kunnen ontdekken en een bestelling kunnen doen. Bij het openen van de mailing, springt de pop-up meteen in het oog.  Op het spring gedeelte van de Wobble Card mailing is de e-table afgebeeld met hierop duidelijke uitleg punten wat er mee gedaan kan worden. De mailing is helemaal opgemaakt in de stijl van NTF en zowel voor als achterzijde is in full colour bedrukt.

Wobble Card NTF

De Wobble Card mailing voor tal van doeleinden

De Wobble Card mailing is een unieke mailing die voor tal van doeleinden kan worden ingezet. Bijvoorbeeld ter ere van een jubileum, als opvallende WK mailing of als productintroductie. Dat laatste is waar NTF voor ging. De krachtige veer van de Wobble Card mailing zorgt ervoor dat uw boodschap eruit wilt springen. Deze kaart biedt u de mogelijkheid om iets verrassend te brengen. De wobble die op de veer wordt geplaatst, kunt u laten aansluiten bij uw communicatieboodschap. Zo wordt deze nogmaals versterkt. NTF heeft dus niet alleen de informatie in de kaart zelf geplaatst, maar ook nog extra benadrukt op de wobble.

De Wobble Card mailing kan zowel aan de binnen- en buitenkant worden bedrukt. Daarnaast kan die ook worden geleverd met een full colour envelop. Het is natuurlijk ook mogelijk om de Wobble Card te verpakken in een blanco envelop. De standaard vormen die wij kunnen aanbieden zijn: een rechthoek, cirkel, kroontje, huisje en een ster. Het is eventueel ook mogelijk om te kiezen voor een eigen vorm. De Wobble Card mailing is beschikbaar in één standaard formaat, namelijk A5. Het is daarnaast wel mogelijk om deze aan te passen naar eigen formaat.

Specificaties:

  • Formaat kaart: 150 x 210 mm
  • Formaat Plano: 150 x 420 mm
  • Gewicht: 40-50 gram
Door het grote formaat is er veel ruimte voor uw communicatieboodschap. Zo heeft NTF zowel informatie over hun deelname aan de Horecava kunnen aankondigen, maar ook informatie kunnen delen over hun nieuwe product: de e-table. Er is daarnaast ook ruimte voor zowel meerdere afbeeldingen en informatie.

Originele mailing versturen?

Wilt u ook een opvallende en onderscheidende direct mail versturen? Bekijk dan al onze Direct Mail producten. Hebben wij uw nieuwsgierigheid over de Wobble Card mailing gewekt? Vraag dan een sample en/of offerte aan. Mocht u vragen hebben over de personalisatie mogelijkheden, de prijzen of het effect, aarzel dan niet om contant met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.