Case Direct Mailing Wobble Card Van Dobben

Wobble-springs-hockeytoernooi

Dit jaar vindt de eerste editie van het Van Dobben Horeca Hockeytoernooi plaats op de velden van Pinoké in Amstelveen. Om de inschrijvingen van het toernooi een boost te geven heeft de organisatie gekozen voor een opvallende action Wobble Card. Deze case is een goed voorbeeld van hoe offline direct mail perfect aansluit op een online actie, zoals het inschrijven voor een hockeytoernooi. De perfecte combinatie tussen offline en online media zorgen voor een succesvolle uitkomst.

Wobble springs hockeybal

Bij het openen van de mailing, springt de pop-up meteen in het oog. Op de wobble springs, het pop-up gedeelte van de Wobble Card, is een hockeybal met het logo van Van Dobben geplaatst. De kaart staat volledig in het teken van hockey en bitterballen. De mailing maakt ook een knipoog; ‘hockeyen met bitterballen’ staat niet alleen symbool voor het toernooi maar is ook letterlijk in visuele weergave terug te vinden op de kaart. Ook de slogan “het wordt goud met Van Dobben’ krijgt een dubbele laden wanneer het gaat over een toernooi waar diverse prijzenpakketten beschikbaar worden gesteld.

Action-wobble-van-dobben

Verstuur een opvallende DM en activeer uw doelgroep!

Wilt u ook uw evenement op een originele manier introduceren? Of zoekt u nog een direct mail die uw doelgroep kan activeren naar een van uw online kanalen? Dan zijn de mogelijkheden met onze producten eindeloos. Zo kunt u net als de organisatie van het Van Dobben Horeca Hockeyternooi kiezen voor een action Wobble Card, met pop-up die aansluit bij uw boodschap. Maar u kunt ook een van onze andere producten inzetten. De features van onze mailing producten zijn gericht op maximaal resultaat. Heeft u vragen over hoe u een van onze producten het beste kunt inzetten? Onze medewerkers denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten. U kunt ons telefonisch of via mail bereiken.