Case Direct Mailing Wobble Card Bechterew

De stichting Bechterew heeft de Wobble Card gebruikt als direct mail om hun nieuwe applicatie te promoten. Het is een stichting dat zich inzet voor mensen die de ziekte van Bechterew hebben.  Er is gekozen voor een kaart met een opvallende vorm, namelijk een iPhone.  Op de iPhone is een screenshot te zien van de app.

Wobble Card als direct mail

De Wobble Card is een all-in concept van LocoMail.  Bij deze DM krijgt u een full colour bedrukte kaart, full colour envelop en een standaard wobble vorm.  Het is mogelijk om te kiezen voor een customize wobble.  De wobble die op de veer wordt geplaatst kunt u aansluiten bij uw communicatieboodschap zoals Bechterew heeft gedaan.  Hierdoor versterkt u uw boodschap en is het één geheel.  Het is een ludiek concept dat vernieuwend en origineel is.  Heeft u een speciale boodschap? Deze direct mail biedt u oneindig veel mogelijkheden en u kunt uw boodschap op een creatieve manier presenteren.

Gratis sample ontvangen direct mail?

Vraag kosteloos een sample en/of een vrijblijvende offerte aan van onze direct mail. Wilt u uw doelgroep bereiken met een unieke, verrassende en originele direct mailing? Dan bent u bij LocoMail aan het juiste adres. Kijk gerust rond op onze website en vergeet niet een kijkje te nemen bij onze andere direct mail producten. Ga naar direct mail Wobble Card