• Twee Luik Uitschuifkaart

2 Luik Schuifkaart

De 2 Luik Schuifkaart heeft een bijzonder effect. De kaart bestaat uit twee luiken, welke tegelijkertijd naar de zijkant geschoven worden, waardoor de binnenkant van de direct mail zichtbaar wordt. Denk bijvoorbeeld aan een theaterdoek dat open gaat. Zowel de binnenkant, als de voor- en achterkant van de luiken kunnen naar eigen wens bedrukt worden.

Een ingeschoven 2 Luik Schuifkaart heeft een formaat van 155mmx340mm. De opengeschoven kaart heeft een formaat van 145mmx210mm. De kaart kan gebruikt worden voor veel verschillende doeleinden, zoals een productintroductie of huisstijlwijziging. Heeft u interesse in de 2 Luik Schuifkaart? Aarzel dan niet en vraag vrijblijvend een sample en/of offerte aan!

Sample pakket opvallende mailing


 • 2 Luik Uitschuifkaart

  Uitschuifkaart product detail

  Een direct mailing met een bijzonder effect: de Twee Luik Uitschuifkaart. De kaart heeft een formaat ingeschoven, van 155mmx340mm en uitgeschoven, van 145mmx210mm.

  Uitgeschoven

  Uitschuifkaart binnenkant

  Wanneer u aan de zijkanten trekt, verschijnt de binnenkant van de kaart.

  Achterkant

  Uitschuifkaart product detail schuin

  De 2 Luik Uitschuifkaart kan zowel aan de voorzijde als achterzijde full colour in eigen ontwerp worden bedrukt.

 • Adressering

  Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

  Portotarief

  Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzending het beste is tegen het beste tarief.

 • Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de 2 Luik Uitschuifkaart aan te leveren?
  Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de Uitschuifkaart. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

  Wat is het formaat van de 2 Luik Uitschuifkaart?
  Ingeschoven is het formaat van de 2 Luik Uitschuifkaart 155mmx340mm. Uitgeschoven is het formaat van de 2 Luik Uitschuifkaart 145mmx210mm.