• Pop up Schuifkaart direct mailer

Pop-up Schuifkaart Direct Mailer

De buitenkant van deze Pop-Up Schuifkaart ziet er aan de buitenkant normaal uit, maar is wel degelijk een originele direct mail. De kaart kan in full colour bedrukt worden in de huisstijl van uw bedrijf, maar het unieke aspect bevind zich aan de binnenkant van de kaart. Het uitschuif gedeelte activeert namelijk het pop-up effect waarvan u de vorm zelf kunt bepalen. Een standaardvorm is opvallend, maar een op maat gemaakte pop-up versterkt nogmaals uw boodschap. Ook deze elementen van de Pop-up Schuifkaart kunnen bedrukt worden!

De kaart biedt genoeg voor elke communicatieboodschap en is voor vele doeleinden te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een direct mailer of een display op uw toonbank. Deze Pop-up Schuifkaart laat uw boodschap opvallen!

Sample pakket opvallende mailing


 • Formaat

   Pop up Schuifkaart DM formaat

  Gesloten is de Pop-up Schuifkaart 205 mm x 145 mm.
  Op deze manier wordt de mailing verstuurd. Open is de kaart 410 mm x 145 mm. De hoogte van de pop- up is 130 mm. Het trekvel komt 105 mm uit de Schuifkaart geschoven. Ook deze kan worden bedrukt.

  Pop-up

  Pop up Schuifkaart direct mailer met unieke vorm

  De Pop-up schuifkaart is standaard met een pop-up in de vorm van een zon. Maar u kunt er ook voor kiezen om een pop-up op maat te laten maken. Deze versterkt uw boodschap. Interesse in een eigen pop-up? Neem contact op met één van de medewerkers.

  Dubbelzijdig bedrukt

  Pop up Schuifkaart direct mailer met dubbelzijdige bedrukking

  De Pop-up Schuifkaart wordt volledig full colour bedrukt. Volledig, want ook de binnenkant van deze direct mailer kan bedrukt worden met uw boodschap. Zo biedt deze mailing voldoende ruimte aan elke communicatieboodschap.

  Adressering

  Pop up Schuifkaart adressering direct mail

  De Pop-up Schuifkaart is een selfmailer. De adresgegevens worden verwerkt op het product zelf. Dit heeft een positief effect op de portokosten. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken.

 • Adressering

  Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken. Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

  Portotarief

  Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

 • Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de schuifkaart aan te leveren?
  Het is mogelijk om een eigen ontwerp aan te leveren voor de schuifkaart. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

  Kan ik zelf bepalen wat voor vorm er uit wordt geschoven?
  Dat is mogelijk. Neem contact op met één van onze medewerkers om de mogelijkheden te bespreken.

  Gaat er een envelop om heen?
  Dat kan maar is niet noodzakelijk. Het adres kunnen we namelijk op de voor- of achterzijde inprinten en de kaart afsluiten door middel van een sluitzegel.

  Wat weegt de schuifkaart?
  De schuifkaart weegt tussen de 20-30 gram.