Brievenbusdoosje Direct Mail +

De Brievenbusdoosje Direct Mail + is onze nieuwste direct mail. Deze mailing bouwt voort op het al bekende doosje dat door de brievenbus past, maar wordt gecombineerd met onze unieke mailingen om tot een verrassend product te komen. Het Brievenbusdoosje + is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen om te garanderen dat uw boodschap het beste tot zijn recht komt. Heeft u bijvoorbeeld een attentie die u wilt versturen naar zakenrelaties of partners? Ga dan voor de Brievenbusdoosje + klep. Daarentegen is het Brievenbusdoosje + Mini Pop-up Kubus de betere keuze wanneer u een knallende boodschap wilt overbrengen.

Sample pakket opvallende mailing
Vraag een offerte aan

Brievenbusdoosje + Mini Pop-up Kubus

Brievenbusdoosje Mini Pop-up Kubus bekijken

Het Brievenbusdoosje + Mini Pop-up Kubus zorgt voor een opvallend verrassingseffect doordat de drie kubusjes er tegelijkertijd uitspringen. De bedrukking? Dat bepaalt u zelf.

Bekijk het Brievenbusdoosje + Mini Pop-up Kubus

Brievenbusdoosje + Klep

Brievenbusdoosje Klep bekijken

Een ander Brievenbusdoosje direct mail optie is het Brievenbusdoosje + Klep. Perfect voor het versturen van kleine attenties op een unieke manier!


Bekijk het Brievenbusdoosje + Klep

Brievenbusdoosje + Klep met Magneet

Brievenbusdoosje Klep met Magneet bekijken

Het Brievenbusdoosje + Klep met Magneet direct mail heeft een unieke magneetsluiting. De invulling en vormgeving bepaalt u zelf!


Bekijk het Brievenbusdoosje + Klep met Magneet

Brievenbusdoosje + met geluid

Brievenbusdoosje + met geluid bekijken

Het Brievenbusdoosje + met geluid speelt een geluidsfragment af bij het openen van het doosje. Hiermee kun je nog meer vertellen dan bij een direct mail product met enkel tekst!

Bekijk het Brievenbusdoosje + met geluid

Bent u benieuwd naar de Brievenbusdoosje direct mail +? Vraag dan vrijblijvend een demopakket aan. Al overtuigd dat dit de perfecte mailing voor u is? Dan kunt u ook gratis een offerte aanvragen. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Bekijk ons nieuwe concept: THNX!

Bekijk onze THNX pagina!

Voorbeelden van succesvolle Brievenbusdoosje direct mail producten

Bernafon stuurt Brievenbusdoosje + met geluid als eindejaarsgeschenk
Brievenbusdoosje + Case Cases Laatst toegevoegd

Bernafon stuurt Brievenbusdoosje + met geluid als eindejaarsgeschenk

Bernafon, een internationaal hoorzorgbedrijf met hoogwaardige hooroplossingen, was eind 2020 op zoek naar een eindejaarsgeschenk voor hun leveranciers. Ons Brievenbusdoosje...
Read More
Custom made brievenbusdoosje voor KLM
Brievenbusdoosje + Case Cases Laatst toegevoegd

Custom made brievenbusdoosje voor KLM

Een bijzonder custom made Brievenbusdoosje voor een jubileum: gemaakt voor de Koninklijke Luchtvaart Maatschappij (KLM Royal Dutch Airlines). Op 7...
Read More