Case Direct Mailing Draaikaart Boom Verweij FNV

Dat de Turning Card de perfecte Draaikaart direct mail is, daar zijn wij al van overtuigd, maar vandaag gaan we in op de ervaring van Boom + Verweij. Zij bestelden voor hun klant wel een hele interessante optie van de endless card, namelijk een ronde kaart. Een ronde mailing die net zo makkelijk doordraait als de vierkante variant is een uniek gezicht en verdient daarom wel wat toelichting.

Boom Verweij FNV Draaikaart Direct Mail

Draaikaart Direct Mail ter promotie FNV

Boom + Verweij heeft voor deze case zelf het drukwerk aangeleverd. Dat is namelijk één van de dingen waar zij gespecialiseerd in zijn. In dit geval is onze expertise op het gebied van de draaikaart direct mail ingezet ter aanvulling op hun diensten. De uiteindelijke Turning Card is ingezet ter promotie van de FNV. Bij iedere vouw wordt de lezer verder geïnformeerd over wat de vakbond inhoudt en wat deze voor hem/haar kan betekenen. 

De specificaties van deze ronde kaart zijn:

  • Diameter kaart: 150 mm
  • Materiaal: 400 grams sulfaatkarton, eenzijdig gelamineerd
  • Gewicht: 15 gram

Verrassende Direct Mailings

Bij LocoMail zijn we gespecialiseerd in unieke direct mailing producten. De Draaikaart direct mail is één van onze vele mogelijkheden. Het verrassingseffect van de Turning Card leent zich perfect voor stapsgewijze vertelling of onthulling. Kijk vooral even bij onze andere direct mail producten. Zo kunt u een goede afweging maken welke mailing het beste aansluit bij uw boodschap. Interesse in de ronde Endless Card? Vraag dan gratis een sample aan of stuur ons gratis een offerteaanvraag. Wij helpen u graag verder met het vinden van uw perfecte mailing.