Case Direct Mailing Pop Up Kubus

Amacore is één van de grootste leveranciers van diepgevroren vis voor de verwerkende industrie. ”We zijn importeur, distributeur, voedselverwerker en exporteur voor groothandels van levensmiddelen, distributeurs, de voedselverwerkende industrie, horeca en klanten in de detailhandel door geheel Europa.” Ze hebben onze unieke Out of the Box gebruikt als nieuwjaarsmailing.  Ze hebben de Pop up kubus slim gebruikt door een leuke twist te geven door de vorm te gebruiken als pallet met stapels dozen.  Deze opvallende mailing is gestuurd naar hun internationale relaties.

Onze besteller, de Out of the Box/Pop up Kubus

De Out of the Box, bestseller, creatief, is een product met oneindig veel mogelijkheden.  De kubus biedt u de mogelijkheid om op een ludieke manier om uw doelgroep te verrassen met uw communicatieboodschap. Wanneer de envelop geopend wordt springt de Pop up Kubus eruit.  Deze is geheel vormgegeven naar uw wens en boodschap op een zes vlakken van 8×11 cm.  De ontvanger schrikt, waardoor de boodschap niet snel vergeten zal worden. LocoMail heeft ook andere varianten van de Out of the Box: 90×90 cm, Hexagoon en een Huisje. Veel mogelijkheden voor uw boodschap. Om er één geheel van te maken is het ook mogelijk om de envelop full colour te laten bedrukken.

Nieuwsgierig naar onze unieke direct mail?

Heeft u binnenkort een belangrijk evenement op de planning en wilt u op een originele manier deze informatie verspreiden? Dan is de Pop up Kubus misschien iets voor u. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van deze direct mail en wat LocoMail voor u kan betekenen? Bezoek dan de site of neem contact op met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten.

Ga naar de Out of the Box