Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Kubus Autocable

Ter introductie van een professionele tuinmachine is deze box van Garden Equipment in 13 talen verspreid naar 42 landen wereldwijd.  Deze box, voorzien van een handige bureaukalender is uniek door o.a. de dubbelzijde bedrukte envelop. Op de envelop is aan de binnenkant voorzien van logingegvens en een actie code die onderdeel zijn van een actiecampagne.

Waarom de Pop up kubus?

De Pop up kubus springt letterlijk uit het envelop en trekt zo alle aandacht van de klant. Door het unieke verrassingseffect wekt er nieuwsgierigheid op waardoor klanten bewust de tijd nemen om deze opvallende mailing te ontdekken. De box is aan alle zijdes full colour bedrukt in een eigen ontwerp en inzetbaar voor verschillende gelegenheden.

Naast de vierkante en rechthoekige Pop-up kubus heeft LocoMail sinds kort twee nieuwe varianten: de Hexagoon en het Huisje. Deze springen zoals gewoonlijk net zo hard en hoog uit de envelop.

LocoMail verzorgt al ruim 10 jaar originele direct mail. Wij regelen het hele proces en kunnen daarom snel schakelen. Daarnaast beschikken wij over een eigen grafische team die met u meedenkt over de vormgeving. Wij helpen en denken graag met u mee over uw eigen originele direct mailing.

Past de Out of the Box binnen uw concept? Vraag dan gratis een sample en/of offerte van deze opvallende mailing aan op de productpagina.