Case Direct Mailing Pop Up Piramide Boehringer Ingelheim

Wilt u graag een uitnodiging sturen ter introductie van een nieuw merk, product of bedrijf? Dan is de Pop up Piramide direct mail hier geschikt voor. Gebruik deze direct mail om op een verrassende manier uw boodschap over te brengen. In deze case zullen we een voorbeeld van Boehringer Ingelheim toelichten.

piramide-direct-mail

Wat is de Pop Piramide precies?

Dit is een unieke direct mail die uit een envelop springt. De opvallende Piramide direct mail wordt verpakt in een envelop, die geheel kan worden vormgegeven in uw huisstijl, thema en al uw andere wensen. Boehringer Ingelheim heeft de volledige direct mail in dezelfde huisstijl laten vormgeven.

Als u de envelop openmaakt, dan kunt u de Pop-up er voorzichtig uittrekken. Zodra deze halverwege is, dan knalt de Piramide uit de envelop. De Piramide direct mail heeft vier driehoeken van 120×120 mm. De Pop up Piramide is 100 mm hoog en kan gebruikt worden voor verschillende marketingcampagnes.

Boehringer Ingelheim heeft de Piramide direct mail gebruikt als introductie uitnodiging. In de envelop staat een tekst met hierin de uitnodiging. De introductie gaat over een nieuw product.  Informatie hierover hebben ze geplaatst op de Piramide zelf. Omdat u ook informatie kunt plaatsen aan de binnenkant van de envelop is er veel ruimte voor uw communicatieboodschap. De Pop up Piramide is overigens ook ideaal om een kalender op te verwerken.

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen betreft een Pop-up kaart? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u te woord via mail, telefoon en via onze chat!