Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Huisje Stater

Het huisje van Stater is een mooi zakelijke uitnodiging voorbeeld. Niet alleen is het Pop-up Huisje helemaal ingericht als zakelijke uitnodiging, maar er is een extra feature toegevoegd. Stater benaderde ons voor een originele uitnodiging voor het 20-jarige bestaan. Naast een originele uitnodiging wilden zij graag een losse toegangskaart voor het evenement toevoegen. Om ervoor te zorgen dat de toegangskaart echt onderdeel is van de evenement uitnodiging, is een extra handling aan de productie van het Huisje toegevoegd. Nadat het Pop-up Huisje aan elkaar is geplakt, is er op een zijde van het dak een extra kaartje bevestigd met een lijmdotje. Op deze manier kan het entree ticket zonder al te veel moeite van het Huisje afgehaald worden. En dat is mooi, want naast dat de genodigden zich moeten aanmelden voor het evenement moeten ze ook dit gedeelte van het zakelijke uitnodiging voorbeeld meenemen naar het evenement als toegangsbewijs.

Huisje als zakelijke uitnodiging voorbeeld

Het toevoegen van een los te halen toegangskaartje aan het dak van het Pop-up Huisje maakt deze mailing een uniek voorbeeld van een zakelijke uitnodiging. Maar het Pop-up Huisje op zich, wordt ook vaak gebruikt als zakelijke uitnodiging. Zo wordt het vaak gebruikt voor huis gerelateerde communicatieboodschappen, zoals het aankondigen van een verhuizing of een housewarming. Maar gebruiken ook bedrijven die werkzaam zijn in de bouw of makelaardij vaak deze typische vorm van de Pop-up mailing als basis voor hun zakelijke uitnodiging.

Stater zakelijke uitnodiging voorbeeld

Het Pop-up Huisje is in twee formaten beschikbaar. Stater heeft voor hun evenement uitnodiging gekozen voor de kleine variant. Maar er zijn ook genoeg zakelijke uitnodiging voorbeelden te benoemen waarbij de grote variant van het Pop-up Huisje is gebruikt. In de basis zijn de huisjes hetzelfde; beide hebben een uniek pop-up effect, kunnen naar wens worden opgemaakt en hebben de vorm van een huisje. De grote variant van het huisje heeft als aanvullende mogelijkheid nog de optie om een dakraam in het huisje te laten opnemen. Deze kan bijvoorbeeld gebruikt worden als pennenhouder. Uw zakelijke uitnodiging zou dan niet alleen meer een informatieve mailing zijn maar bevat dan ook een opvallende functionaliteit. Of u gaat voor het grote- of kleine huisje kan van verschillende factoren afhangen, beide zijn echter uitermate geschikt als zakelijke uitnodiging voorbeeld.

Zakelijke uitnodiging voorbeelden

Sinds 2003 produceren wij allerlei direct mailings voor zowel grote- als kleine bedrijven. Wilt u inspiratie op doen naar hoe en voor welk doeleinden andere bedrijven onze producten inzetten? Bekijk dan eens de cases of de direct mailing productpagina’s. Op deze pagina’s wordt vaak fotomateriaal van bestaande opdrachten gebruikt om de mogelijkheden uit te lichten. Heeft u zelf een idee voor uw mailing of heeft u ergens anders een zakelijke uitnodiging voorbeeld gezien dat u ook wilt laten maken? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met u mee om in kaart te brengen wat de mogelijkheden zijn en hoe we uw idee werkelijkheid kunnen laten worden.