Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Kubus Streekfonds

Net als Streekfonds Lopikerwaarden opvallende zakelijke post versturen? Dan is een opvallende direct-mail het perfecte middel! In deze case laten we u zien hoe het Streekfonds een van onze direct mailing producten heeft ingezet om hun relaties van verschillende vernieuwingen op de hoogte te brengen.

De introductie van een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website verdienen een bijzonder middel. Een middel dat de aandacht van de ontvanger trekt en vasthoudt. Streekfonds Lopikerwaarden heeft voor deze speciale introductie de Out of the Box ingezet. Een bijzonder zakelijk poststuk met een opvallend verassingseffect dat in werking wordt gezet door de speciale envelop.

Out of the Box als zakelijke post versturen

Het zakelijke poststuk van het Streekfonds is verpakt in een dubbelzijdig bedrukte envelop. Zo valt deze mailing gegarandeerd op tussen de andere poststukken die de ontvanger binnenkrijgt. Met de tekst ‘Je opent hier niet voor niks’, die op de scheurstrip van de envelop is geplaatst, wordt opnieuw de aandacht van de ontvanger getrokken. Wanneer de ontvanger de scheurstrip van de envelop trekt, springt de kubus letterlijk uit de envelop! Een Pop-up mailing is daarmee een wel heel bijzondere manier om dergelijke veranderingen binnen uw bedrijf aan relaties bekend te maken.

zakelijke post versturen streekfonds lopikerwaarden

In het geval van het Streekfonds staan de zes vlakken van de box geheel in het teken van de nieuwe naam, logo en website. Maar de Out of the Box mailing is voor veel verschillende doeleinden als zakelijk poststuk in te zetten. Door de hoeveelheid ruimte zou de Box bijvoorbeeld ook perfect dienst kunnen doen als evenement uitnodiging! De opmaak van uw zakelijke post kunt u helemaal zelf bepalen. Zo is het voor ieder bedrijf mogelijk om het uiterlijk van de pop up mailing geheel te laten aansluiten bij de communicatie boodschap! U heeft keuze uit verschillende enveloppen waaraan u eventueel een inlegkaart of begeleidende brief aan kunt toevoegen. Op deze manier kunt u uw eigen zakelijke poststuk creëren die helemaal voldoet aan uw wensen.

Wilt u ook opvallen met uw zakelijke post?

De Out of the Box is verkrijgbaar in verschillende varianten. Naast de basis variant kunt u onder andere kiezen voor de Mega Out of the Box, het Pop-up Huisje of de Diamantkaart. Al deze varianten zullen letterlijk uit de envelop springen! Wilt u zelf het effect van een van onze producten ervaren? Vraag dan gratis een sample van een direct mail aan! Heeft u vragen over de mogelijkheden, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij denken graag met u mee!