Van concept tot realiteit: XYZ Creative Agency en LocoMail

In 2023 besloten de bedrijven Maasdam en Knauf samen te werken aan een nieuw project: het aanbieden van verhoogde vloeren. Deze vloeren bieden ruimte voor bijvoorbeeld de installatie van elektra, data en ventilatie- en installatievoorzieningen onder de tegels. Om dit nieuws op een creatieve en impactvolle manier te delen, klopte Maasdam aan bij XYZ Creative Agency, een reclamebureau die campagnes maakt op basis van data en creativiteit. Zij streefde er naar een direct mailing te creëren die niet alleen informatief was, maar ook de verbeelding prikkelde. Zo kwamen zij vervolgens uit bij LocoMail.

De mailing moest een visueel verbluffend effect hebben, waarbij het leek alsof ballonnen uit een denkbeeldig gat in de grond omhoog stegen. Dit symboliseerde de innovatieve verhoogde vloer die Maasdam en Knauf verkochten. Al snel werd er dan ook gekozen door XYZ Creative Agency voor een Pop-up Kaart. De mogelijkheid om met deze kaart, een echt pop-up element te creëren, bood namelijk de perfecte gelegenheid om de essentie van het product op een gedenkwaardige manier over te brengen.

De kaart, ontworpen door XYZ Creative Agency in samenwerking met LocoMail, bevatte niet alleen een pop-up effect, maar ook functionele elementen. Een slimme QR-code op de kaart stuurde ontvangers rechtstreeks naar de landingspagina, waar ze gedetailleerde informatie over de verhoogde vloeren konden verkrijgen.

Met voldoende ruimte aan zowel de voor- als achterkant van de kaart, kon XYZ Creative Agency de boodschap van Maasdam en Knauf op een doeltreffende en aantrekkelijke manier overbrengen. De mailing bleek een groot succes, waarbij de pop-up de aandacht trok en de boodschap van de verhoogde vloeren op een onvergetelijke manier verspreidde.

De samenwerking tussen XYZ Creative Agency en LocoMail liet zien slimme ideeën en creativiteit de aandacht kunnen trekken! Geïnspireerd door deze case en zelf op zoek naar een unieke mailing? Neem dan contact met ons op!