‘’Een verleidende uitnodiging is van levensbelang voor een geslaagd evenement.’’ aldus High Profile Events, een platform voor de evenementenbranche.  Door het versturen van een goede en verleidende uitnodiging evenement wordt de attentiewaarde verhoogt door de trigger van een originele uitnodiging.  LocoMail staat al jaren bekend om verleidende uitnodigingen zoals de Out of the Box Card of de Turning Card.

Uitnodiging
Uitnodigen is een spel van verleiden; je moet het gevoel geven dat de genodigden onmisbaar zijn. In een uitnodiging is het belangrijk om mensen een reden te geven waarom zij op jouw evenement moeten komen. De verleidende uitnodiging evenement is hiervoor belangrijk.  High Profile Events adviseert om jouw beoogde doelgroep duidelijk in kaart te brengen. Het is belangrijk om hierbij de volgende vragen te stellen:

  • Hoe vaak wordt jouw gast voor andere evenementen uitgenodigd?
  • Hoe drukbezet is jouw gast?
  • Waarom zou jouw gast zijn tijd aan jouw evenement besteden?
  • Welke stijl past bij jouw gasten?

Voornamelijk de laatste twee vragen zijn in ons optiek cruciaal. Kortom, welke informatie ga je communiceren naar jouw bezoekers?  Welke stijl geef jij een uitnodiging mee? Dit zijn onderwerpen waar wij samen met jullie graag over nadenken om tot het beste resultaat te komen.

Bekijk de Direct-Mail van LocoMail om zo meer inspiratie op te doen hoe een originele uitnodiging eruit kan komen te zien.

Bron:  High Profile Events