Case Direct Mailing Turning Card Infinity Card My Switzerland

MySwitzerland.nl is een website waarop informatie wordt gegeven over Zwitserland als vakantieland. Zo geeft de website informatie over wat er allemaal mogelijk is in Zwitserland, het vervoer in Zwitserland en de accommodaties in Zwitserland. Mensen die geïnteresseerd zijn in het terugkeren naar de natuur kunnen op deze website ook een vakantie boeken. Binnenkort zal MySwitzerland een evenement geven in Amsterdam om mensen te informeren over de mogelijkheden. Om de ontvangers van het drukke kantoor weg te trekken en naar het evenement te leiden, is gebruik gemaakt van de Turning Card. In deze vouwspecial wordt het evenement en het programma bekend gemaakt en worden de lezers gevraagd zich hiervoor op te geven.

Vouwspecials-TC-My-Switzerland

Een vouwspecial die inzetbaar is voor alle doeleinden

Naast dat het evenement wordt aangekondigd in de vouwspecial, is de boodschap ook erg duidelijk. ‘De natuur wil je terug’ wordt gebruikt als slogan om de lezers te overtuigen van een reis naar Zwitserland. Even weg van het kantoor, de hectiek en wifi en in plaats daarvan genieten van de natuur en de rust in Zwitserland. De boodschap is ook te zien op de afbeelding op de voorkant van de TC. De afbeelding toont namelijk een man in pak en op blote voeten die zit te genieten in de natuur van Zwitserland.

Deze vouwkaart kan ingezet worden voor vele doeleinden. MySwitzerland zet de Turning Card in ter bekendmaking van het evenement, maar de kaart kan ook worden ingezet voor bijvoorbeeld een grote opening, voor de aankondiging van een personeelsdag of als eindjaarsmailing. Het fijne van de vouwkaart is dat hij oneindig kan worden doorgevouwen en daarom genoeg vlakken heeft voor alle informatie die u wilt delen. MySwitzerland heeft er bijvoorbeeld voor gekozen extra veel natuurbeelden te gebruiken om de sfeer van het land mee te geven aan de lezer. Zo kan de lezer gelijk even wegdromen en zal de boodschap goed blijven hangen. Ook door de hoge attentiewaarde komt de boodschap van deze direct mailer goed aan. De natuurbeelden komen goed uit op de kaart door de technieken die zijn gebruikt bij het drukken van de kaart. Zo is er gebruik gemaakt van digitaal drukken met een indigo printer, waarbij de inkt een andere substantie heeft dan toner. Hierdoor is het resultaat nog mooier, omdat het minder korrelig is. Een indigo printer is ideaal voor het printen van kleine oplages omdat het de kwaliteit heeft van een offset printer, de doorlooptijd korter is en het adres direct op de kaart gepersonaliseerd kan worden. Bij een drukpers kan dat laatste niet, waardoor de bedrukking van het adres vele malen luxer overkomt bij gebruik van een indigo printer. Het laten printen op de indigo printer wordt u daarom aangeraden als u kleine oplages wilt laten drukken met extra kwaliteit.

Bent u geïnteresseerd in het versturen van deze vouwspecial voor uw feest, opening of evenement? Lever dan een eigen ontwerp aan voor een geheel gepersonaliseerde kaart. Uiteraard kan ook ons team van ervaren grafische designers u ook helpen met het maken van een effectief en opvallend ontwerp. Onze medewerkers staan voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken voor een effectieve en opvallende direct mail.