Case Direct Mailing Vogelhuisje

De STER heeft het Vogelhuisje ingezet als originele salestool om bedrijven zendtijd te verkopen op de NPO radio.  Radio biedt bedrijven de mogelijkheid om aan o.a. klussers, doe-het-zelvers , eigen huisbezitters en mensen met verbouwplannen,  een product  en/of dienstverlening onder de aandacht te brengen.  Het ontwerp is gemaakt door Smaak ontwerpers, sloot helemaal aan bij de beoogde doelgroep; namelijk twee klussende mensen.

Het Vogelhuisje is een opvallende mailing en een echte eyecatcher als deze helemaal in elkaar gevouwen is.  Let op: het Vogelhuisje wordt geleverd als bouwpakket.  De onderkant en het dakje moet u in elkaar vouwen. Bij het Vogelhuisje zit een standaard inlegkaart en bijhorende enveloppe waar deze direct mail in wordt verpakt.

Nieuwsgierig naar het Vogelhuisje?

Het Vogelhuisje karton is een creatief direct mail om aan uw klanten te versturen.  Vraag een ‘’gratis’’ sample aan van het Vogelhuisje en/of vrijblijvende offerte van deze creatieve oplossing.  Op de productpagina vindt u alles over deze creatieve oplossing van LocoMail.Ga naar pagina direct mail Vogelhuisje