Case Direct Mailing Uitnodiging Pop Up Kaart

V-vouwkaart-PAR3

Op 26 mei vindt de 10e editie van de PAR3 golfdag plaats. Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd door PAR3. Een samenwerking tussen de bedrijven Hapre Zorg & Inkomen, Grippeling Fiscaal Juristen en BC Group. Een jubileum moet natuurlijk gevierd worden, de golfdag van 2016 belooft dan ook een onvergetelijke editie te worden. Een passende mailing om connecties uit te nodigen voor het golf – en netwerkevenement kan hierbij natuurlijk niet ontbreken.

V-Vouwkaart met effect

PAR 3 heeft ervoor gekozen om de Pop-up Card als uitnodiging naar haar connecties te sturen. Op het eerste gezicht oogt de kaart misschien niet heel bijzonder, maar aan de binnenkant van de kaart bevindt zich het verrassende effect. De kleuren die gebruikt zijn voor deze mailing, groen, wit en blauw, komen terug in het logo van PAR3 en zorgen ervoor dat de uitnodiging fris en duidelijk oogt.

De kaart biedt aan de binnenkant zeer veel communicatie ruimte. PAR 3 heeft hier goed gebruik van gemaakt. De hele linkerkant van de kaart wordt in beslag genomen door een duidelijk uitgesplitst dagprogramma. Het wedstrijd- en clinic programma wordt duidelijk weergegeven maar ook voor het afsluitende algemene programma is genoeg plek op de V-Vouwkaart. Uiteraard biedt de kaart ook genoeg ruimte voor de begeleidende, uitnodigende tekst. Bij de mailing van PAR3 vindt de ontvanger deze op de rechter binnenkant evenals wat extra informatie over het bedrijf. Daarnaast wordt de ontvanger van de mailing gevraagd zichzelf aan te melden via de speciale PAR3 site.

V-vouwkaart-met-pop-up

Maar het draait bij deze mailing natuurlijk allemaal om het pop-up gedeelte. De golfbal staat niet alleen centraal tijdens het evenement, maar ook bij deze mailing. Het pop-up gedeelte is namelijk op een leuke manier ingezet door er een golfbal met tekst op af te beelden. Een leuk effect wat de kaart speciaal maakt.

Verrassende direct mailings

Past de Pop-up kaart niet helemaal bij uw boodschap of evenement? In het assortiment van LocoMail vindt u genoeg andere verassende mailings. Al deze direct-mails hebben een bijzonder karakter of verrassend effect. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen mailing? Schroom dan niet contact op te nemen met één van onze medewerkers, zij helpen u graag met het verzorgen van de perfecte direct-mail!