Case Direct Mailing Pop Up Card Kwekkeboom

Kwekkeboom is een sterke merknaam die niet meer weg te denken is uit vriesvakken. Zij wilden een V-vouw kaart met Pop-up voor de introductie van de mooie nieuwe Oven & Airfryer verpakkingen. Een mailing die meteen “in het oog springt” en de aandacht trekt door het opvallende effect.

V-vouw kaart met Pop-up Kwekkeboom Voorbeeld

Een smakelijke V-vouw kaart

De V-vouw kaart is door Kwekkeboom ingezet om de vernieuwde verpakkingen van de Oven & Airfryer snacks op een duidelijke manier te communiceren. De mailing is opgemaakt in de stijl van de nieuwe verpakking. Inclusief het patroon dat gebruikt is in de nieuwe vormgeving van de snacks. De pop-up in het midden van de kaart maakt meteen duidelijk waar de mailing overgaat en met de tekst is ingespeeld op het design van de kaart. De mailing werd geleverd in een bijpassende envelop in dezelfde kleuren zodat de er sprake was van een identieke uitstraling. De specificaties van de kaart waren als volgt:

– 300 grams sulfaatkarton
– afgewerkt met matte lak tegen krassen

De Pop-up mailing is beschikbaar in twee standaard formaten: 200x200mm en 150x150mm maar voor afwijkende wensen kunt u altijd contact met ons opnemen. Mocht u een andere pop-up effect voor ogen hebben dan kan dit ook besproken worden om zo tot de perfecte mailing te komen. Schroom niet om contact met ons op te nemen om te kijken of uw wensen mogelijk zijn.

Speciale Mailing voor ieder doel

De Pop-up kaart werkte in dit geval goed voor het doel van de klant omdat het formaat en het de 2-dimensionale pop-up meteen de aandacht van de lezer grijpen. Het doel van onze direct mailings ligt ook in het overbrengen van uw boodschap op een geschikte manier. Dat kan zijn met een V-vouw kaart, maar dat kan ook heel goed zijn dat een andere direct mailing geschikter is voor uw doel. Bij LocoMail vinden we het belangrijk dat de mailing aansluit bij het doel dat u voor ogen heeft. Daarom denken wij graag met u mee over de meest geschikte optie voor uw boodschap. Met onze jaren ervaring en uw doel komen we samen tot een mooi product dat gegarandeerd de aandacht trekt.