Case Direct Mailing Turning Card Vouwkaart Hilton Hotel

 

Het Hilton Hotel is een internationaal hotel waar je zowel persoonlijk als zakelijk gebruik van kan maken. Recentelijk is er een nieuwe hotelvestiging van de Hilton keten geopend bij Amsterdam Schiphol. Om dit nieuwe hotel goed te introduceren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep is het Turning Card visitekaartje gebruikt. Het visitekaartje is helemaal full colour bedrukt met een eigen ontwerp van het Hilton Hotel. Binnen in de Turning Card zit een QR-code verstopt. Wanneer de code wordt gescand verschijnt er meer informatie over de opening: een ludieke manier om een communicatieboodschap te verspreiden.

Turning Card veelzijdige direct mail

De Turning Card is een origineel concept dat een ludiek verrassingseffect hanteert. Door de enorme veelzijdigheid is het een product met een ongekend hoge attentiewaarde. Na elke omslag krijgt de ontvanger steeds meer informatie tot zijn beschikking. Dit zorgt voor een verrassend effect en zorgt ervoor dat de ontvanger nieuwsgierig wordt. Door dit vouwsysteem is er ook nog enorm veel inhoud beschikbaar. Bang dat het visitekaartje te klein is? Geen zorgen, we hebben meerdere formaten zoals: 12×16 cm, A5 of zelfs 20×20 cm! Voor iedere boodschap hebben wij een creatieve oplossing. Wanneer u het wilt gebruiken als direct mail kunnen wij het voorzien van een envelop. Een full-colour bedrukte envelop is ook mogelijk. Wilt u eens wat anders proberen en uw doelgroep doeltreffend benaderen? Dan is dit uw creatieve oplossing! Benader uw doelgroep met onze Turning Card en laat ze vouwen naar uw creatieve communicatieboodschap.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van de Klapkaart?

Bent u benieuwd naar wat de Turning Card voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website en zie wat LocoMail voor mogelijkheden aanbiedt. Ziet u een geschikt product maar is het ontwerp niet helemaal naar wens? Neem dan contact op met één van de medewerkers, zij denken graag met u mee om tot een succesvolle mailing te komen. En wie weet stuurt u uw uitnodigingen of brochures de volgende keer wel met de direct mail producten van LocoMail.

 

Ga naar pagina direct mail Turning Card