Case Direct Mailing Turning Card Endless Card Nutrilon

Nutrilon heeft de klapkaart ingezet als tool om hun afnemers te informeren over de nieuwste soorten babyvoedingen; Nutrilon met Pronutra ADVANCE en de Prosyneo. Het doel van deze endless card direct mail is om de tussenpersonen kennis te laten maken met de nieuwste soorten babyvoedingen. De keuze voor een Turning Card is niet geheel verassend, gezien zij  met regelmaat innoveren en de kaart zelf ook een innovatief karakter heeft.  Kortom, er is sprake van een goede match tussen de context mail en het unieke verrassingseffect van deze kaart.

Turning Card endless card Nutrilon

Vouw na vouw ontdekte de ontvanger een stukje over de productintroductie. Hierbij werden de nieuwe verpakkingen getoond. Deze opvallende endless card is geleverd met een antwoordkaart, die ontvangers retour konden sturen om meer informatie te verkrijgen. De antwoordkaart was ge-prefilld met de contactgegevens van de ontvanger. Het enige wat de lezer hoefde te doen, was de kaart retoursturen voor het verkrijgen van verdere informatie.

Vormgeving endless card Turning Card

De opvallende kaart bestaat uit vier pagina’s die naar eigen wens kunnen worden ingevuld. Nutricia heeft optimaal gebruikt gemaakt van de pagina’s, door op elke pagina een ‘stukje’ van de boodschap te onthullen. Met als uiteindelijk doel: de presentatie van de nieuwe verpakkingen en voordelen van de nieuwe generatie Nutrilon babyvoeding.             

Mogelijkheden Turning Card

De Turning Card als endless card is inzetbaar voor verschillende toepassingen en kunnen wij aanbieden in vele formaten. Vierkante- rechthoekige- of ronde kaarten, er zijn verschillende mogelijkheden. Ook als er een afwijkend formaat gewenst is, kunnen wij dat voor u verzorgen. De klapkaart wordt geproduceerd vanuit 400 grams sulfaatkarton en wordt afgewerkt met mat laminaat voor een luxe uitstraling.

Gaat u de kaart als direct mail versturen? Wij leveren een bijpassende envelop, die full colour bedrukt kan worden in dezelfde stijl als die van de Turning Card. De enveloppen kunnen we adresseren en bij de post aanbieden. Door onze jarenlange ervaring in de direct mailings kunnen wij de verzendoplossing aanbieden die het beste bij u past.

Meer informatie?

Bent u opzoek naar een opvallende, endless card en biedt de Turning Card mogelijkheden. Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen u er graag meer over.