Verslavingzorg Noord Nederland heeft gekozen voor de Turning Card 5,5 x 8,5 als originele uitnodiging voor hun jaarlijkse divisiedag genaamd ‘Beeld in Beweging’. Dit formaat Turning Card bewijst naast de functie van een visitekaartje ook dat het geschikt is om als uitnodiging te gebruiken. De uitnodiging heeft de grootte van een visitekaartje en is voorzien van alle belangrijke informatie over de divisiedag. De Turning Card sluit aan bij het thema van de divisiedag. Deze originele uitnodiging blijft namelijk altijd in beweging.
Waarom de Turning Card?

De Turning Card lijkt van buiten niets meer dan een gewone kaart maar onderscheidt zich door de unieke vouwwijze. De Turning Card bestaat uit vier pagina’s waarbij elke vouw een nieuwe boodschap wordt ontluikt. Dat maakt het lezen van deze originele uitnodiging interessant. De Turning Card is naast dit formaat ook beschikbaar in andere formaten. Of u nu een grote of een kleine boodschap heeft, LocoMail biedt verschillende formaten Turning Cards die bij de grootte van uw boodschap past. Bekijk hier alle formaten van de Turning Card.

LocoMail verzorgt al 10 jaar originele direct mailingen. Wij beschikken over de benodigde expertise om ook voor u rendement uit een mailing te halen. Wij denken graag met u mee voor het bedenken van een originele uitnodiging.

Hebben wij uw nieuwsgierigheid gewekt? Vraag nu een gratis demopakket aan.