Case Direct Mailing Pop Up Piramide Belimo

De Piramide-pop up kan voor verschillende boodschappen worden ingezet, maar de bijzondere vorm van de mailing komt het beste tot zijn recht in een ontwerp dat gebruik maakt van deze feature. Belimo combineert verschillende uitingen op de Piramide mailing; van een mededeling van de verhuizing tot een nieuwjaarswens. De Belimo Piramide mailing speelt daarnaast ook grafisch in op de vorm van het direct mailing product: Together to the Top. Deze slogan in combinatie met de grafische verwijzing naar een bergtop maakt dat de Pop-up Piramide en daarmee de boodschap extra kracht krijgt.

Pop up Piramide: Together to the Top van Belimo.

Piramide mailingen en bijpassende uitingen

Zoals gezegd wordt de mailing versterkt als het grafisch ontwerp aansluit op de vorm van het product. Een Piramide ofwel driehoek kan natuurlijk verschillende associaties oproepen; een piramide, de top van een berg, en ook bedrijven kunnen vaak qua organisatie structuur verdeeld worden in een piramide vorm. Dit en nog veel meer associaties, maken de Piramide Pop-up de perfecte basis voor uw direct mailing. Want niet alleen zal het pop-up effect van de mailing de ontvanger verbazen, de vorm en bijbehorende opmaak zullen indruk maken. En deze indruk zal er uiteindelijk voor zorgen dat uw boodschap blijft hangen en eventueel uw doelgroep aangezet wordt tot actie.

De Piramide wordt zoals u van ons gewend bent, full colour bedrukt in een eigen ontwerp. Ook de verzendverpakking kan full colour worden bedrukt wat de ontvanger niet alleen zal triggeren om de mailing te openen, het zorgt ook voor herkenning bij uw klant, en geeft u daarnaast de mogelijkheid om net iets meer te communiceren.

Een Pop-up Piramide versturen?

Heeft u een eigen idee over hoe u de Pop-up Piramide mailing kunt laten aansluiten op uw boodschap? Maar wilt u meer inzicht krijgen in de extra mogelijkheden met betrekking tot de envelop, adresseren en portokosten? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Zij denken niet alleen graag met u mee over het inzetten van de fysieke mailing producten maar ook voor de mogelijkheden binnen een bepaald budget. Is de Pop-up Piramide uw direct mail? Vraag dan vrijblijvend een offerte of demo aan.