Case Direct Mailing Muziekkaart Sunnery James Ryan Marciano

Bent u op zoek naar een direct mail waarmee u een nieuw product of merk wilt aankondigen? Wilt u dit op een originele wijze doen? Dan is de muziekkaart hier zeer geschikt voor. De Muziekkaart met geluid, oftewel de geluidskaart, maakt gebruik van een ander soort effect dan de meeste van onze direct mailing producten. Deze mailing betrekt namelijk het gehoor bij de beleving. Het openen van de muziekkaart, activeert de boodschap. Wat de ontvanger hoort is volledig aan u.

Muziekkaart

U kunt een geluid aanleveren, met of zonder een ingesproken bericht. Dit kan bijvoorbeeld een zelf gezongen lied zijn of een nieuwe single. Maak letterlijk een feestje van uw mailing door het inzetten van de muziekkaart. U kunt deze direct mailing gebruiken als uitnodiging voor een bedrijfsfeest, een symposium of een persoonlijk ingesproken groet.

Om deze direct mail meer eigen te maken kunt u deze personaliseren. Net zoals Sunnery James & Ryan Marciano. Zij gebruikte de muziekkaart ter aankondiging van hun nieuwe single ‘Pray’. Zij deden dit in de vorm van een A5 kaart.

Afhankelijk van de kwaliteit van het geluid, kunt u de ontvanger verrassen met 34 (6 kHz) of 17 (12 kHz) seconden aan geluid. Voor de omslag van het geluid zijn drie standaard formaten van de muziekkaart beschikbaar: A5, A6 of 147x147mm. De geluidschip speelt de door u gekozen geluidsopname of muziek af vanaf een hoek van 90 graden of groter wanneer de kaart geopend is.

Heeft u een origineel idee voor deze muziekkaart of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over dit bijzondere mailing product.