Case Direct Mailing Turning Card Vouwkaart TU Eindhoven

Een bijzondere samenwerking tussen de Universiteit Eindhoven en LocoMail. Voor het Universiteitsfonds Eindhoven is een gepersonaliseerde mailing opgezet met als doel om geld in te zamelen voor het financieren van nieuw onderzoek. Deze mailing is verspreid onder alumni van de TU/e. Samen met LocoMail is er een luxe afgewerkte Turning Card Direct Mailing opgezet, inclusief folder en retourenvelop.

Turning Card mailing met een belangrijke boodschap

De Turning Card endless card is ingezet als middel om de alumni te overtuigen van het nut van nieuw baanbrekend onderzoek. Op de kaart zijn verschillende medewerkers te zien, allen vergezeld door een uitleg over hun persoonlijke droom op onderzoeksgebied. De endless card van 400 grams sulfaat karton heeft een afmeting van 200x200mm, afgewerkt met een mat laminaat voor een chique uitstraling.

endless-card-universiteit-eindhoven-succesvolle-mailing

Donatiefolder

Om het de ontvanger van de kaart gemakkelijk te maken om geld te kunnen doneren, werd er een 150x150mm vier pagina’s folder meegeleverd in de envelop. De folder bevatte een microperforatie waardoor de donatie eenvoudig in de daarvoor bestemde retourenvelop kon worden opgestuurd. Uiteraard waren de folder en de envelop van de Turning Card endless card gepersonaliseerd. Dit is voor LocoMail dagelijkse kost. Wij zijn uiterst bedreven in het personaliseren en daarnaast het synchroniseren van kaarten en enveloppen.

Succesvolle mailing Turning Card

Van deze Turning Card zijn door de klant in totaal bijna 25 duizend exemplaren afgenomen. Dit grote aantal zorgt ervoor dat er gesproken kan worden over een zeer succesvolle mailing. Een direct mail product om trots op te zijn. Heeft u ook interesse gekregen in een mailing om uw boodschap over te kunnen brengen op de klant? Neem dan gerust even contact op met ons, wij denken graag met u mee over een persoonlijke direct mailing. Heeft u specifiek interesse in de Turning Card endless card? Er zijn verschillende maten en mogelijkheden die de mailing voor u tot een succes zullen maken. Kijk op de verzamelpagina van de Turning Card voor een overzicht.