Case Direct Mailing Muziekkaart Storytel

Storytel & Pottermore Publishing muziekkaart

Storytel en Pottermore Publishing hebben hun krachten gebundeld en wilden dit op gepaste manier ter oren brengen aan potentiële klanten! Daarom heeft LocoMail voor deze klant een unieke Storytel muziekkaart ontworpen waarmee de boodschap op een originele manier naar de klant gebracht werd.

Storytel muziekkaart

De app Storytel is een app waarbij je luisterboeken kunt luisteren. Voor een vast bedrag per maand kan je onbeperkt gebruik maken van het assortiment. Omdat het assortiment aan luisterboeken vaak wordt aangevuld, ben je nooit uitgeluisterd! Voor een samenwerking tussen Storytel en Pottermore Publishing is een reeks aan Harry Potter boeken opnieuw ingesproken door actrice Jouman Fattal. 20 jaar geleden kwamen de Harry Potter boeken namelijk voor het eerst uit.

De Muziekkaart van LocoMail is normaal gesproken een gevouwen kaart van a5 formaat, of kleiner. In dit geval is er een drieluik ontworpen die in een langwerpige envelop past. Met een duidelijk Storytel logo is dit de perfecte branding voor een campagne waarbij geluid centraal staat! Met het fragment van een Harry Potter boek, werd de aandacht van de lezer maximaal benut!

Ook geïnteresseerd in een Muziekkaart met eigen geluid? Bekijk de themapagina en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte + samplebox.