Case Direct Mailing Out of the Box Spring Kubus Dentsply

Dentsply heeft op 30 januari een beurs in Geertruidenberg waarvoor zij een bijzondere direct mail hebben verstuurd. De directmail die zij hebben gekozen is de spring pop-up kubus die bij ons ook wel bekend staat als de Out of the Box card. Speciaal voor Dentsply hebben wij een Pop-up kubus met een brievenbusvenster ontwikkeld om briefjes in te kunnen doen als ideeën box. Het idee hiervan is, is dat de ontvangers van deze spring pop-up die ook naar de beurs gaan ideeën door het ‘brievenbusje’ doen en deze weer inleveren op de beurs zelf. Op deze manier kan Dentsply alle creatieve, inspirerende en enthousiaste ideeën gebruiken voor de toekomst.

Een spring pop-up die anders is dan onze andere kubussen

De standaard Out of the Box Card is een vierkante box met zes gelijke vlakken. Verder zijn er verschillende varianten met hetzelfde effect: onder andere een Huisje, een Hexagoon en een variant met pengaten. De spring pop-up van Dentsply is tot stand gekomen door middel van conceptontwikkeling direct mail. Dentsply is met haar idee naar ons gekomen en speciaal voor deze mailing is het brievenbus venster ontwikkeld en uitgevoerd. Heeft u net als Dentsply ook  suggesties of ideeën voor de pop-up kubus? Laat het ons weten. Alle ideeën en concepten zijn welkom. Samen bespreken we de mogelijkheden en werken we het idee verder uit tot een geslaagde direct mailing die perfect past bij uw communicatieboodschap.

Uw eigen concept bedenken en laten maken

Naast het aanpassen van een bestaand directmail product is het ook mogelijk om een geheel eigen concept te bedenken. Dit kost over het algemeen iets meer tijd, maar dan heeft u wel een uniek, zelfbedacht direct mail product waardoor u niet alleen opvalt tussen andere poststukken bij de ontvanger, maar waardoor het direct mail product perfect aansluit bij wat u wilt communiceren. Beginnen de concepten al te borrelen bij u, neem dan contact met ons op en wij kunnen samen met u een idee uitwerken en het kostenplaatje ervan opmaken.  Heeft u nog vragen over onze producten? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.