Case Direct Mailing Pop Up Huisje Nationale Waarborg Online

Heeft u eigen direct mail ideeën? Aarzel dan niet om contact op te nemen met één van de medewerkers. Zij denken graag met u mee om uw direct mail ideeën succesvol op te zetten. Op basis van uw idee, kan er gekeken worden naar de mogelijkheden en vervolgens wordt er een concept ontwikkeld. In samenwerking kan er een product, wat begon als direct mail ideeën,  geproduceerd  worden wat helemaal voldoet aan uw wensen en eisen.

Case Nationale Waarborg Online

Vanaf 20 mei wordt Nationale Waarborg Online dé manier om bankgarantie aan te vragen. Het Huisje Out of the Box is ingezet door Nationale Waarborg Online, om de mogelijkheid om snel en volledig digitaal bankgaranties aan te vragen onder de aandacht te brengen. Op de huisjes zijn de datum van de lancering, de URL van de pagina en de voordelen van het Nationale Waarborg platform te vinden. Zo kan op het platform gemakkelijk de status van de bankgarantie worden gevolgd en kan de klant digitaal tekenen voor de bankgarantie.

Het Huisje, gedrukt in een eigen ontwerp, is meer dan alleen het standaard Out of the Box Huisje! Het Huisje is omgetoverd van opvallende direct mail naar een opvallende én multifunctionele direct mail. Aan het Huisje is namelijk een notitieblokje toegevoegd. Op het dak van het huisje is voortaan plaats voor al uw notities.  Als dat geen geslaagd direct mail idee is.

Direct mail ideeën & concept ontwikkeling

Wilt u uw doelgroep bereiken met een unieke, verrassende en originele direct marketing? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Neem eens een kijkje op onze website om te zien wat onze direct mail producten voor u kunnen betekenen. Onze direct mail producten kunnen worden ingezet voor alle marketing- en communicatiedoeleinden. Heeft u een specifiek direct mail idee over hoe uw direct mail eruit moet komen te zien en staat dit niet tussen onze producten? Of wilt u een van onze bestaande producten in een nieuw jasje steken, zoals het Huisje met notitieblokje? Neem dan vooral contact op, en overleg met onze medewerkers wat mogelijk is op het gebied van uw direct mail ideeën en concept ontwikkeling. Samen zorgen we ervoor dat uw direct mail ideeën een passend concept vinden.

Wilt u inspiratie op doen over hoe u uw direct mail kunt vormgeven en inzetten? Kijk dan eens op onze Cases pagina.