Case Direct Mailing Twin Slider Slide Out Card Oticon

Oticon is de aanbieder op het gebied van de meest geavanceerde technologie en audiologie voor mensen met gehoorverlies. Om hun nieuwste product onder de aandacht te brengen hebben zij een Slide out card ingezet als direct mail. Eerder hebben zij hun direct mail design ingezet op een ChangeCard. Meerdere talen, zelfde design. Op beide producten is duidelijk hun huisstijl terug te vinden, hierdoor vormt het een geheel en is het makkelijk te herkennen voor de klanten. Door het ontwerp in full colour te drukken komt de huisstijl nog beter tot zijn recht. De kaart is mat gelamineerd wat het een nog chiquere uitstraling geeft. Bent u nog op zoek naar originele direct mail ideeën? Lees dan verder!

Slide-out-card-Oticon-uitgelicht

Verras met de Slide out card

Schuifkaarten bestaan er in meerdere vormen en maten. De vorm die Oticon voor hun direct mail heeft gekozen is de Twin slider. Met de Twin slider wordt meteen de nieuwsgierigheid van de ontvanger gewekt. Door aan het rechter paneel te trekken komt er aan de linker kant tegelijk ook een paneel tevoorschijn. Deze Slide out card kan op 6 verschillende vlakken, inclusief de huls, worden bedrukt in full colour. Hierdoor heeft u genoeg ruimte om uw boodschap op kwijt te kunnen. Het formaat van de unieke Twin slider is uitgeschoven 100mm x 359mm. De uitgeschoven panelen zijn 96mm x 134 mm. Deze Slide out card kan worden verstuurd als selfmailer, dit betekent dat u de direct mail zonder envelop kan versturen. Mocht u toch liever wel een envelop om de Slide out card wensen dan kunnen wij u daarin voorzien. Daarnaast bieden wij u de optie aan om de schuifkaart te laten sealen en krimpen in folie voor een nog chiquere uitstraling.

Geïnspireerd?

Wilt u ook een direct mail inzetten om uw bedrijf of product te promoten? En bent u benieuwd geworden naar welke mogelijkheden de Slide out card nog meer biedt? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze medewerkers. Wij, van LocoMail, helpen u daar graag bij.