Case Direct Mailing Selfmailer Aveve

Aveve heeft  de 5-Card selfmailer ingezet als beursuitnodiging voor de Agriflanders 2015. Aveve is een Belgische bedrijvengroep die actief is in de land- en tuinbouw. Aveve is marktleider in het leveren van goederen en diensten, zoals veevoer, aan professionele sector, maar heeft ook de grootste keten tuincentra voor particulieren van het land.  Deze direct mailing die naar hun relaties in België en Nederland werd verstuurd was voorzien van drankbonnen, welke konden worden afgescheurd van de 5-Card – zie foto.  Door enkele micro- en macroperforaties kon dit gerealiseerd worden en was deze direct mail ook multifunctioneel.

Opvallende selfmailer

LocoMail heeft diverse selfmailers in haar assortiment: de MoveCard en ChangeCard.  De 5-Cards is een budget mailer maar héél erg uniek.  Deze bieden wij standaard aan met vier inlegkaartje, die full colour dubbelzijdig bedrukt kunnen worden.  Dit biedt u de mogelijkheid om extra informatie te communiceren.  Uiteraard kunnen we deze direct mail met minder kaartjes leveren.

Selfmailer aanvragen

Wilt u een speciale en unieke selfmailer gebruiken voor uw boodschap?  Vraag gratis samples aan van onder andere de 5-Card,  MoveCard en ChangeCard.  Offerte ontvangen?  Op de productpagina van onze creatieve oplossingen is het mogelijk om uw prijs aan te vragen.  Binnen 24-uur doen wij u graag een vrijblijvende offerte tegemoet.Ga naar pagina direct mail 5-Card Selfmailer