Case Direct Mailing Twin Sliders Royal Canin

Royal Canin heeft de Wings card als direct mail uitnodiging gebruikt. Zij hebben gekozen om deze kaart te gebruiken voor het uitnodigen van mensen voor een lezing. De hele kaart heeft de afmetingen  37,3 x 9 cm. De Wings Card kan ook voor andere (communicatie)doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld als reclame voor een nieuw product.

Op de buitenkant van de kaart zie je het logo van Royal Canin en de tekst: ‘uitnodiging’. Voor zowel het ontwerp van de kaart als de envelop heeft Royal Canin hun bekende huisstijl toegevoegd. Ze hebben voornamelijk de kleuren rood, zwart en wit gebruikt. Daardoor is de uitnodiging 1 geheel geworden. Zodra je de envelop opent schuiven de ‘vleugels’ uit de kaart. Op die vleugels zie je informatie over de lezingen, zoals wie de lezing gaat geven, waar de lezing over gaat en hoe laat de lezing plaatsvindt. Daarnaast staat er ook aangegeven hoe je jezelf kan opgeven voor het evenement.  

De schuifkaart van deze direct mail uitnodiging geeft de mogelijkheid om meer informatie over te brengen dan op een gewone kaart. De schuifkaart is dubbelbedrukt met aan de ene kant het logo van het bedrijf en aan de andere kant de informatie over de lezingen.