WingsCard

Een echte aanrader als u zoekt naar een originele kaart met een hoog verrassingseffect. Wanneer deze direct mail uit de envelop wordt gehaald, springen er twee extra pagina’s uit de zijkanten. Uw klant schrikt, en is vervolgens aangenaam verrast van uw unieke mailing. Op de WingsCard kunt u aan zowel de voorkant als achterkant veel informatie kwijt over uw bedrijf of hetgeen wat u wilt communiceren.

De WingsCard is er voor bedrijven die hun klanten echt op een originele wijze willen verrassen. De WingsCards kunnen voor tal van gelegenheden worden ingezet:  van uitnodiging tot aan salestool om uw bedrijven en/of diensten te vermarkten.  Vraag gratis een sample en/of offerte aan van deze opvallende mailing.

Sample pakket opvallende mailing


 • WingsCard

  WingsCard algemeen Direct Mail

  Het formaat van de WingsCard is 90 bij 155 mm. Het plano formaat na het uitschieten van beide zijkanten is 90 bij 360 mm.

  Full colour envelop

  WingsCard FC enveloppe Direct Mail

  De WingsCard kan worden verpakt in een full colour envelop, welke geheel is vormgegeven in dezelfde stijl als de kaart zelf. Deze envelop valt gegarandeerd op tussen de post.

  Blanco envelop

  WingsCard blanco enveloppe Direct Mail

  De blanco envelop is een alternatief als u geen budget heeft voor een full colour envelop.

 • Adressering

  Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken.  Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen.

  Portotarief

  Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

 • Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de WingsCard aan te leveren?
  Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de zowel de WingsCard als de bijhorende envelop aan te vragen. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

  Wat weegt de WingsCard?
  De WingsCard weegt tussen de 40-50 gram.