Case Direct Mailing twin Slider Schuifkaart Wingskaart Effective

Effective heeft ervoor gekozen om bij ons de WingsCard te bestellen. De WingsCard wordt gebruikt in dit geval als informatieve direct mailing om informatie te vertellen over merk- en verkoopactivatie. Effective is een bedrijf dat zich bezig houdt met beurzen, promotie en sales van producten en evenementen. De informatie die op hun direct mailing staat, gaat in dit geval veel over beurzen en beurspromotie en hoe een product op de markt gebracht kan worden. Met deze informatieve direct mailing wil Effective zoveel mogelijk zakelijke partners informeren en hierbij hun bedrijf en diensten promoten. Omdat Effective gekozen heeft voor een opvallende en creatieve variant van de schuifkaart, de WingsCard, zal de informatie langer blijven hangen bij de relaties van het bedrijf. Dit niet alleen door de opvallende verschijning maar ook door het ludieke verrassingseffect waar deze schuifkaart over beschikt.

WingsCard direct mailing; geen standaard schuifkaart

De WingsCard is geen standaard schuifkaart zoals we die gewend zijn. Deze ludieke schuifkaart zorgt namelijk voor een verrassingseffect voor de zakelijke partners van Effective en dit maakt de direct mailing bijzonder en uniek. Zodra de kaart uit de envelop wordt gehaald, komen de twee ‘vleugels’ van de kaart tevoorschijn doordat ze eruit schuiven aan de zijkanten. Dit gebeurd van zelf, door een productietechniek komen de vleugels van de schuifkaart uit zich zelf naar buiten. De ontvanger hoeft dus niet zelf beide vleugels zelf uit te schuiven. De vleugels zogen daarnaast voor meer communicatie ruimte. Want hierdoor kunt u extra informatie kwijt op de kaart en bezorgt dit Effective dus extra informatie over beurzen en de promotie daarvoor. De WingsCard wordt verstuurd in een envelop. Deze envelop kan bij ons blanco worden besteld, maar er kan ook een ontwerp aangeleverd worden voor de envelop. Door een full colour bedrukte envelop ziet de zakelijke relatie wel gelijk van wie de direct mailing afkomstig is. En een full colour bedrukking kan de trigger zijn om de envelop te openen.

Voor de WingsCard hebben we een opmaakdocument die u kunt opvragen. Als u toch nog ergens twijfel bij heeft en misschien toch een andere direct mailing wilt, kijk dan gerust even bij alle direct mail voorbeelden voor meer inspiratie en mogelijkheden om te kijken of een ander direct mailing product beter bij u past. Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden van een specifiek direct mailing product of over de schuifkaart, dan kunt u contact op nemen met een van onze medewerkers. Zij kunnen uw vragen beantwoorden en u adviseren over de opmaak van een specifiek product.