De retro uitnodiging puzzel blijkt razend populair onder hippe mensen. Het design kan zelf ontworpen worden, dus bestaat niet uit ouderwetse koetjes en kalfjes, maar zijn wel doordachte ontwerpen.

Tekst puzzel

Daarnaast kan de tekst ook aangepast worden, waardoor je kunt spelen met woorden. De puzzel is niet alleen voor kinderen leuk, maar ook onder volwassenen populair. Omdat iedereen onbedoeld toch even terugdenkt aan zijn of haar kindertijd, geeft de puzzel een positief gevoel.

Uitnodiging evenement

De puzzel is daarom uitermate geschikt als retro uitnodiging voor een jubileum, verjaardag of ander evenement. Mensen vinden het ‘geinig’ dat ze een puzzel ontvangen, gaan met de stukjes aan de slag en zien dan als cadeautje voor hun inspanning een leuke uitnodiging voor een feest.

De puzzel is retro, maar modern. Is geheel aan te passen met een eigen design en al vanaf 20 stuks te bestellen.

Puzzel als uitnodiging

De puzzel is geschikt als uitnodiging voor een bedrijfsjubileum, bedrijfsverhuiskaart, als uitnodiging bedrijfsuitje, uitnodiging zakelijk jubileum en direct marketing.

Het Utrechtse bedrijf LocoMail maakt in Nederland unieke uitnodigingen, directmailing en direct marketing. U vindt directmailing op Twitter en direct mailings op LinkedIn.