Case Direct Mailing Puzzel Kaart

Wat is een gepaste manier om stil te staan bij de nationale Secretaressedag? Het Koning Willem I College organiseerde een evenement om hun secretaressen in het zonnetje te zetten. Vandaag gaan we in op dit Puzzel kaart direct mail voorbeeld. Hoe heeft het Koning Willem I College de Puzzel mailing ingezet ter ere van Secretaressedag? Dat leest u hier terug.

Puzzel Kaart Direct Mail Voorbeeld

Puzzel kaart direct mail voorbeeld: Uitnodiging

In 1989 werd de Secretaressedag voor het eerst gehouden in Nederland. Dit fenomeen is overkomen waaien uit Amerika waar ze al langer jaarlijks stilstaan bij de toegevoegde waarde en inzet van de secretaresse. In 2017 organiseerde het Koning Willem I College voor het eerst een Secretaressedag. Toen kozen de unieke Out of the Box mailing als uitnodiging. Daarna besloten ze voor de 2018 editie de Puzzel kaart in te zetten als een unieke uitnodiging voor dit evenement. In de deksel van het doosje van de Puzzel werd het programma van de dag gedrukt. Wanneer de ontvanger de volledige Puzzel gelegd had, werden de speciale sprekers van de dag zichtbaar.

De specificaties voor deze kaart waren:

Puzzel kaart gelegd afmetingen: A5
Puzzel doosje afmetingen: 120L x 120B x 25D mm
Gewicht: 74 grams

Meer opties

Het leuke verrassingseffect van de Puzzel kaart leent zich uitstekend voor de aankondiging van een evenement of misschien wel een leuk om een nieuw product aan te kondigen. Daarentegen is de Puzzel kaart direct mail voorbeeld, is slechts één van de vele mogelijkheden voor deze kaart. Onze specialisatie in unieke direct mail zorgt ervoor dat wij u goed kunnen helpen aan een originele mailing die perfect aansluit bij uw wensen. Heeft u vragen? Neem dan vooral contact met ons op. Benieuwd naar de Puzzel mailing? Vraag dan een gratis demopakket aan.