Promotiemateriaal voor op een beurs, event of evenement laat je als bedrijf gemakkelijk drukken bij LocoMail. Promotiemateriaal bedrukken kan bestaan uit het bedrukken van gratis give aways of originele mailings maken.

Promotiemateriaal bedrukken

Diverse give aways (promotiemateriaal dat je gratis weg geeft) kunnen bedrukt worden met een logo, tekst en slogan. Denk bijvoorbeeld aan bedrukt snoepgoed of  bedrukte recyclebare aluminiumdoosjes. Give aways bedrukken is simpel, snel en goedkoop. En de ideale manier om je bedrijf te promoten.

Promotiemateriaal versturen

Direct mailing is iets anders dan reclame. Reclame komt bij mensen ongevraagd en ongeadresseerd binnen, terwijl direct mailing meer gezien moet worden als een cadeautje voor de klant. Het gaat hierbij ook om klantbinding, dus een positieve indruk is essentieel voor succes.

Flessenpost sturen

Originele uitnodigingen zijn een mogelijkheid om je bedrijf te promoten. Stuur bijvoorbeeld flessenpost als uitnodiging, wanneer je een bedrijfsborrel op een boot organiseert. De flessenpost is een plastic fles, die door de brievenbus past. Zoals ook bij echte flessenpost, zit in de fles een opgerolde boodschap voor de ontvanger. Bijvoorbeeld een uitnodiging voor een jubileum, bedrijfsfeest of cursus.

De levertijd van LocoMail is erg snel. Veel producten hoeven tegenwoordig niet meer naar een drukkerij, maar kunnen geprint worden. Op die manier wordt veel tijd en kosten bespaard.