Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Huisje Vrije Basisschool

Hoewel het schooljaar voor de meeste basisschool leerlingen bijna ten einde is, zijn veel van de basisscholen zelf al weer bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar. Zo ook basisschool VSB Heizijde uit Lebbeke. Voor het aantrekken van nieuwe leerlingen, maakt de basisschool gebruik van een opvallende en verrassende promotie mailing van LocoMail!

 Huisje als promotie mailing

De pop-up mailing zelf is vorm gegeven in een huisje. Dankzij de dakpannen, deuren en raampjes doen de mailing precies op een schoolgebouw lijken. Een perfecte toevoeging voor de mailing van een basisschool.

Voor het uiterlijk van het schoolgebouw is gekozen voor de frisse kleuren blauw en groen. Hierdoor valt de witte tekst, die over het hele huisje te vinden is, goed op en zijn de teksten prettig te lezen. Het huisje biedt meer dan genoeg ruimte voor de communicatieboodschappen en de basisschool heeft deze ruimte dan ook goed benut. De contact informatie staat bijvoorbeeld op de onderkant van het huisje, ook deze zijde is full colour bedrukt!

promotie mailing huisje vrije basisschool

Alle pop-up mailingen van LocoMail hebben een verrassend effect. Zo ook de promotie mailing voor de basisschool. Het is een mailing die zowel bij de mogelijk nieuwe leerlingen als hun ouders zeker de aandacht trekt. Wanneer de ontvanger de speciale envelop opent, springt de mailing namelijk letterlijk uit de envelop!

VSB Heizijde heeft ervoor gekozen de mailing  te versturen of weg te geven in een bijpassende full colour bedrukte envelop die het verrassende effect van de direct mail mogelijk maakt. Daarmee is de mailing niet alleen perfect om te versturen, maar ook erg leuk om weg te geven na bijvoorbeeld een open dag. Zo blijft, in dit geval de school, ook thuis nog top of mind!

De voorkant van de envelop, die op bovenstaande foto te zien is, is rustig gehouden met wat pictogrammen en tekst. De achterkant van de envelop wordt echter geheel in beslag genomen door een groepsfoto van leerlingen en docenten, wat de envelop een leuk persoonlijk effect geeft.

Uw eigen verrassende mailing?

Bent u voor uw school of bedrijf ook op zoek naar een verassende mailing? LocoMail heeft een uitgebreid assortiment aan verassende en bijzondere direct mailings. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers, zij denken graag met u mee!

Bewaren