Case Direct Mailing Schuifkaart Canon

De introductie van een nieuw product: hoe maak je het origineel? Het kan best een zoektocht zijn om een gepaste manier te vinden waarmee je iedereen in één klap duidelijk maakt waar het om gaat! Daarom heeft LocoMail een voorbeeld gemaakt van twee bijzondere kaart die precies voor dit doel dienen: product introductie. We lichten ze graag toe, lees vooral verder!

Productintroductie direct mailing

Een Schuifkaart is een van de beste manieren om een bepaald product in de spotlights te zetten. Dit is namelijk een kaart die je in de vorm van het product zelf kunt maken, met verschillende schuifbare onderdelen. Informatie kan op alle plekken op de kaart worden gezet. Wil je mensen verrassen? Gebruik de schuifvensters voor het benoemen van de special features!

LocoMail denkt met bedrijven mee, want een schuifkaart kan op verschillende manieren geproduceerd worden. OP de afbeeldingen is een voorbeeld geschetst. In dit geval hebben we het over een grote Canon printer. De ene versie van de schuifkaart bevat de volledige breedte van de printer en heeft aan de onderkant een venster dat uitgeschoven kan worden.

De andere versie die op de afbeelding te zien is, is de Twin Slider. Dit is een kaart die, wanneer je aan het zijpaneel trekt, zich volledig uitschuift! Hierdoor is de volledige printer zichtbaar. Op de achterkant kunt u informatie neerzetten over het product. Zo is de ontvanger meteen op de hoogte van de belangrijkste ins & outs van uw nieuwe product.

Schuifkaarten op 2 manieren

Heeft u interesse gekregen in de Schuifkaarten, maar heeft u nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, waarbij u aan kunt geven wat uw wensen zijn. Daarnaast is een Sample Box altijd een goed idee! Hierin zitten de samples van kaarten waar u interesse in heeft. Dan kunt u dus goed zien hoe onze producten er daadwerkelijk uit kunnen zien. LocoMail is al jaar en dag dé specialist op het gebied van direct mailing. Mogen wij u ook overtuigen?