Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Hexagoon

Wilt u uw potentiële klanten benaderen op een originele en opvallende manier? En heeft u werkelijk geen idee hoe u dit kunt doen? Wij bieden u hiervoor graag een oplossing waarmee succes gegarandeerd is. De Hexagoon pop up kaart is een van de mogelijkheden waarmee u een volledig gepersonaliseerde mailing in handen heeft.

Om een van de mogelijkheden om de Hexagoon in te zetten te illustreren, bekijken we de case van Tifogame. Tifogame is een bedrijf dat gratis voetbalpronostiek aanbiedt en graag zijn diensten verder op de markt wilde brengen. Hier heeft LocoMail zijn steentje bijgedragen! Een boodschap écht onder de aandacht brengen doe je anno 2020 namelijk niet meer met een simpele mailing of een mailtje. Nee, voor grote impact en een wijde verspreiding van de boodschap gebruik je een van onze direct mail producten. Deze zorgen namelijk voor een dubbele impact!

Een Hexagoon is een kaart die uit de envelop schiet, wanneer deze geopend wordt. Hiermee heeft men een pop up bal in de vorm van het hexagoon. Elke zijde, en de envelop, is volledig te personaliseren. Met behulp van de medewerkers van LocoMail kunt u een unieke manier vinden om uw nieuwe dienst of bestaand product onder de aandacht te brengen. Maar: er is niet één product dat de juiste keuze is. Er is een groot assortiment waar u uit kunt kiezen en waar u inspiratie uit kunt putten.

Tifogame heeft hele positieve reacties gekregen op deze mailing. Waar wacht u op, u kunt hetzelfde bereiken! Bekijk alle mogelijkheden op onze categoriepagina. Heeft u vragen? Bel of mail ons, wij helpen u graag met een idee voor de unieke direct mailing producten op maat.