Kubus pop-up groot 100x100x100mm

Een groter formaat van onze bestseller; de 100 x 100 x 100 millimeter Pop up Kubus. Een vierkante Out of the Box Card met net iets meer ruimte voor uw communicatieboodschap. De zes vlakken van deze direct mail zijn 10 bij 10 centimeter waarop afbeeldingen en teksten kunnen worden verwerkt. Alle zijdes van de Pop up Kubus worden full colour bedrukt met uw eigen ontwerp.

Ook deze variant van de Pop up Kubus sprint uit de envelop en zorgt hierdoor voor een hoge attentiewaarde. Het verrassingseffect zorgt ervoor dat de ontvanger alle aandacht heeft bij het product en is meteen getriggerd om de boodschap op de Pop up Kubus te lezen. De Pop up Kubus 10 bij 10 centimter is voor alle marketing- en communicatie doeleinden in te zetten.

Sample pakket opvallende mailing

De Pop up Kubus wordt standaard geleverd met een envelop: zonder deze speciale envelop kan niet worden bereikt dat de Kubus uit de envelop springt. De envelop van de Pop up Kubus 100×100 kan tegen een meerprijs ook full colour worden bedrukt, zo wordt het perfecte totaal plaatje gecreëerd. Daarnaast zorgt het ook voor extra communicatieruimte. Heeft u dan nog te weinig ruimte voor uw boodschap? Dan is het mogelijk om een enkel of dubbelzijdig bedrukt inlegkaartje toe te voegen.

Brievenbus

Brievenbus aan de out of the box toevoegen kan nu ook!

De Pop up Kubus is nu ook verkrijgbaar met een brievenbus. Staat u binnenkort op een beurs of heeft u een inloop kantoor? Gebruik dan de Brievenbus om een ideeën box ervan te maken.

Full colour bedrukt envelop

Pop Up Kubus Out Of The Box full colour Envelop Direct Mail

De Pop-up Kubus kan worden verpakt in een full colour bedrukte envelop (100 bij 200 millimeter). Deze envelop kan geheel in dezelfde stijl van de box worden vormgegeven. Deze envelop valt geheid op!

Blanco envelop

Pop Up Kubus Out Of The Box Blanco Envelop Direct Mail

U kunt ook gebruik maken van een blanco envelop als u geen budget heeft voor een full colour bedrukte envelop.

Inlegkaartje

Pop Up Kubus Out Of The Box Inlegkaartje Direct Mail

Het is ook mogelijk om een inlegkaartje in de envelop te verpakken. Het inlegkaartje biedt u de mogelijkheid om naast alle informatie op de kaart meer informatie te verstrekken aan uw klant.

Brief

Pop Up Kubus Out Of The Box brief bijlage bij Direct Mail

Heeft u niet genoeg ruimte op de Kubus en de envelop voor uw communicatieboodschap? Dan kunt u ervoor kiezen om een brief bij te voegen in de envelop. De brief kan enkel- en dubbelzijdig worden bedrukt.

Adressering

adressering opvallende mailing LocoMail

Wij kunnen uw opvallende mailing adresseren. Tegen een meerprijs laten wij de NAW gegevens op de envelop drukken.  Wij laten aan u de keuze of u de mailing zelf of via LocoMail wilt versturen. 

Portotarief

Lage portokosten in binnen- en buitenland | LocoMail

Indien gewenst, kunnen wij uw opvallende mailing verzenden. Afhankelijk van het product, oplage, en de doorlooptijd kunnen wij kijken welke verzenddienst het beste bij u past.

Is het mogelijk om een eigen ontwerp voor de kubus aan te leveren?
Het is mogelijk om een eigen ontwerp te leveren voor de Out of the Box. Per mail kunt u de opmaakbestanden en werkinstructie aanvragen.

Kan er een gadget in de envelop worden verpakt?
Dat is afhankelijk van het formaat. De envelop is speciaal gemaakt voor de kubus. Het is wel mogelijk om inlegkaartje of een brief aan de envelop toe te voegen.

Ik wil graag dat mijn klant het verrassingseffect meerdere malen kan ervaren, is dat mogelijk?
Kies voor een hersluitbare envelop, waar uw klanten de box in terug kunnen verpakken.

Wat is het papiersoort?
Zowel de box als envelop wordt geproduceerd op 300 grams, hoogwaardig, sulfaatkarton.

Wat weegt de Out of the Box?
De box weegt tussen de 30-40 gram.

Andere klanten bekeken ook

Pop-up Kubus 80x110HuisjeHexagoonBekijk alle Pop-up Mailingen


Voorbeelden van succesvolle Pop-Up kubus mailingen


Tabloo zet Pop-up box met pengaten in om scholen te informeren
Case Cases Laatst toegevoegd Out of the Box pop-up

Tabloo zet Pop-up box met pengaten in om scholen te informeren

Tabloo, een bezoekers- en ontmoetingscentrum in Antwerpen, stuurde onze Pop-up box met pengaten om scholen te informeren. In deze case...
Read More
Tec, GRITT en Logi-technic sturen feestelijke Pop-up springkubus
Case Cases Laatst toegevoegd Out of the Box

Tec, GRITT en Logi-technic sturen feestelijke Pop-up springkubus

Onze Pop-up springkubus is perfect voor wanneer u iets wilt vieren binnen uw bedrijf. De omhoog springende confetti geeft dit...
Read More
Jobmatch zet pop-up springkubus in om zakelijke klanten te informeren
Blog Case Cases Laatst toegevoegd Out of the Box

Jobmatch zet pop-up springkubus in om zakelijke klanten te informeren

Afgelopen maand heeft uitzend- en detacheringsorganisatie Jobmatch onze bestseller, de pop-up springkubus, ingezet om hun klanten te informeren. In deze...
Read More
Scholengemeenschap zet bijzondere direct mail in als vervanging voor open dag
Blog Case Cases Hexagoon Laatst toegevoegd Out of the Box

Scholengemeenschap zet bijzondere direct mail in als vervanging voor open dag

In deze tijd is het helaas niet mogelijk om een open dag voor toekomstige middelbare scholieren te organiseren. Van der...
Read More
1 2 3 14