Case Direct Mailing Pop Up Card ANWB

Na een succesvolle introductie van de ANWB Blijven Fietsen Verzekering afgelopen jaar, is een direct mail met Pop-Up V-vouw ingezet om fietsverkopers op de hoogte te brengen van de nieuwe mogelijkheden binnen de verzekering. In het midden van de kaart zit een grote Pop-Up V-vouw die direct de aandacht trekt. Hierdoor wordt de lezer meteen op de hoogte gebracht van de grootste verandering binnen de verzekering. Het is namelijk vanaf heden ook mogelijk voor consumenten die niet lid zijn van de ANWB om de Blijven Fietsen Verzekering af te sluiten.

Pop-Up V-vouw mailing ANWB

Verrassend Pop-Up V-vouw effect

Met de mooie eenvoudige uitstraling van de Pop-Up V-vouw mailing zorgt het openen van de Pop-Up Card voor een extra opvallend effect. Hierdoor wordt de boodschap in één keer duidelijk. De pop-up zorgde er in dit geval voor dat niet alleen de ontwikkelingen binnen de verzekering toegelicht werden, maar dat ook de effectiviteit van de verzekering in één klap zichtbaar was.

Uw eigen Pop-up Card met V-vouw?

De Pop-Up V-vouw kaart is in meerdere formaten beschikbaar. Daarnaast is de mailing geschikt voor veel verschillende doeleinden. Met een standaard formaat van 200mm bij 200mm wordt voldoende ruimte geboden voor uw speciale boodschap. Naast de standaard gratis envelop is het mogelijk om een full colour, gestanste envelop bij de mailing te leveren. Daarmee sluit de envelop mooi aansluit bij uw bericht.

Daarbij is de Pop-Up V-vouw kaart slechts één van de opties voor direct mailing die u door ons kunt laten leveren. Vindt u het bijvoorbeeld leuker om uw bericht per flessenpost te sturen? Of wilt u een boodschap die er letterlijk uit springt, zoals de Out of the Box Card? Dat is zeker mogelijk. Door onze jarenlange ervaring met direct mailings kunnen wij opties aanbieden die perfect aansluiten bij wat u voor ogen heeft.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Pop-Up V-vouw kaart, of wilt u weten welke van onze producten het beste bij uw bericht past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.