Case Direct Mailing Pop Up Kaart Zwijsen

Zwijsen is jarig! De bekende ontwikkelaar van boeiende leesmethoden voor leerlingen viert dit jaar haar 60-jarige bestaan. Reden voor een winactie onder onderwijzers. Om de actie op een originele manier bij de leerkrachten te laten komen, stuurde Zwijsen de Pop-up Slide Card van Locomail. Dit is een bijzondere pop-up kaart die in allerlei vormen te realiseren is.

Alhoewel de schuifkaart er aan de buitenkant normaal uitziet, bevat ook deze mailer een bijzonder effect. Aan de onderzijde bevindt zich een uitsparing met een lipje. Wanneer de ontvanger van de Slide Card hieraan trekt, komt de pop-up omhoog en komt er extra informatie naar buiten. Zwijsen koos, uiteraard, voor een feestelijke pop-up: een ballon met de tekst “60 jaar”. Maar deze pop-up is in allerlei vormen te verwerken. Een goed gekozen pop-up versterkt de boodschap van de mailer.

Aan de achterzijde van de Slider is een tijdlijn verwerkt met uitgelichte data die voor Zwijsen belangrijk zijn. Onder deze tijdlijn is een tekst gedrukt. Hierin staat wat Zwijsen is, wat ze doen en waarom ze dit doen. Er is veel communicatie te verwerken op de Pop-up schuifkaart: zowel de voor- en achterzijde als de binnenkant zijn volledig te bedrukken. De self mailer Slide Card wordt full colour bedrukt in uw ontwerp. Ook de binnenzijde, die naar buiten komt wanneer er aan het lipje wordt getrokken.

pop-up slide card met ballon

Pop-up Slide Card als self mailer

De pop-up schuifkaart is standaard een self mailer. Dit betekent dat de adressering verwerkt wordt op de kaart zelf. Een groot voordeel hiervan is de reducering van verzendverpakking én –kosten. Daarbij valt een self mailer goed op tussen de reguliere poststukken. Mocht u de Slide Cards toch willen verzenden in een envelop, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Tegen een meerprijs drukken wij de gegevens van uw ontvangers op de envelop.

Ben u ook nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van direct mailings voor uw bedrijf? Ontdek de talloze mogelijkheden die LocoMail biedt. Heeft u vragen of vind u niet precies waar u naar zoekt? Neemt u dan contact op met onze medewerkers. Wij ontwikkelen graag samen met u een custom made mailer.

Save

Save

Save

Save

Save

Save