Case Direct Mailing Pop Up Muziekkaart

Patje wordt 50. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Patrick ‘patje’ Meurs is vaste klant van LocoMail. Er is gekozen om een Pop-up Muziekkaart van LocoMail te versturen. Deze direct mail wordt verzonden om de ontvangers uit te nodigen voor het feest. De 2-dimensionale Pop-up is wat deze Muziekkaart uniek maakt. U kunt daarnaast veel informatie op deze direct mail kwijt.

pop-up-muziekkaart

Als u de kaart opent komt een Pop-up afbeelding van Patje naar boven en speelt er een geluid af. In de kaart wordt verdere informatie gegeven over het feest ten aanzien van Corona. Aan de onderkant van de kaart staat waar u zich kunt inschrijven voor de verjaardag. In plaats van een cadeau wil Patje een gift doen aan een goed doel. Hij vraagt mensen om geld over te maken naar een rekening voor het goede doel. Verdere informatie over het goede doel staat op de achterkant van de kaart.

pop-up-muziekkaart-locomail

De Pop up Muziekkaart zorgt ervoor dat u op een verrassende en unieke manier uw informatie kunt overbrengen naar de ontvanger. Deze manier van direct mail heeft verschillende formaten. U kunt ons gehele assortiment bekijken voor alle formaten van de Pop-up kaart. Er is speciaal voor dit evenement een website aangemaakt. Patje heeft ervoor gezorgd dat de direct mail en de website goed bij elkaar passen. Hij heeft de huisstijl dus goed terug laten komen. Zowel de kaart als de envelop zijn full colour te bedrukken en naar wens te personaliseren.

Direct mail is voor verschillende doeleinden bedoelt. Bedrijven gebruiken direct mail voornamelijk om op een snelle manier hun boodschap over te kunnen brengen aan een grote groep mensen. Direct mail wordt bijvoorbeeld gebruikt om de ontvangers uit te nodigen voor een event of om een nieuw product of dienst aan te kondigen.

Contact

Heeft u interesse gekregen in de Pop-up Muziekkaart, maar heeft u toch nog wel vragen? Neem dan gerust even contact met ons op. Als u overtuigd bent, kunt u natuurlijk ook vrijblijvend een offerte aanvragen waarbij u aan kunt aangeven wat uw wensen zijn. U kunt daarnaast ook een Sample Box aanvragen. Hierin zitten  samples van kaarten naar keuze. Hierdoor heeft u dus een perfect beeld van hoe onze producten in het echt eruit zien.