Case Direct Mailing Pop Up Kubus Out of the Box Agoria

Agoria staat bekend om het verdedigen van ondernemingen in de technologische industrie. De federatie heeft maar liefst 275.000 mensen in dienst verdeeld over 1.700 lid bedrijven. U kunt gerust zeggen dat Agoria de grootste sectorfederatie van het land is. Ze hebben onze unieke Pop Up Kubus gebruikt om hun doelgroep te informeren over een aankomend evenement. Dit gecombineerd met de naam ‘’Make it POP’’, past perfect bij onze bestseller. Met een waarschuwing op de envelop; “WAARSCHUWING: laat je niet overrompelen door de toekomst.”, verrasten zij de ontvanger. Ze maakten gebruik van zowel onze creativiteit als de productnaam. En hebben dit samen gecombineerd tot een speelse maar effectieve direct mailing.

Overrompelde creativiteit met de Out of the Box

Een product dat ongekend veel mogelijkheden kent, onze bestselller, de Out of the Box. Een direct mail dat inspireert en een uniek verrassingseffect hanteert. Doordat de envelop óók full colour bedrukt kan worden, kunt u het helemaal laten aansluiten bij de Out of the Box zelf. Wanneer de envelop wordt opengescheurd, springt de Out of the Box eruit. Dit zorgt voor een verrassend en uniek effect. Het totaal plaatje natuurlijk geheel vormgegeven naar uw wensen en boodschap. Wilt u het product opnieuw verpakken? Kan kunt u kiezen voor een hersluitbare envelop. Indien u meer informatie wilt delen met uw doelgroep, kunt u gebruik maken van een inlegkaartje. De Out of the Box is ontzettend veelzijdig en er zijn meerdere varianten beschikbaar zoals de Hexagoon, Rechthoekige Out of the Box, Huisje en Standaard Out of the Box (9×9 cm). Maak gebruik van onze creatieve direct mail en laat u inspireren zoals Agoria dat heeft gedaan.

Zijn onze producten geschikt voor uw direct marketing?

Wilt u uw doelgroep verrassen met een originele direct marketing actie? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Neem eens een kijkje op onze website om te zien wat de Out of the Box of één van onze andere direct mail producten voor u kan betekenen. Onze direct mail producten kunnen worden ingezet voor alle marketing- en communicatiedoeleinden. Twijfelt u welke direct mail het beste past bij uw direct marketing boodschap? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten. Overtuigd? Vraag vrijblijvend een sample en/of een vrijblijvende offerte aan via onze website.

  Ga naar pagina direct mail Out of the Box