Home » Pop up house

Pop up house

De Pop up house is een unieke vorm van direct mailing. Ons Pop up Huisje zorgt voor een echt verrassingseffect. Een uniek effect die uw klanten nog nooit eerder hebben ervaren. Hierdoor blijft de boodschap altijd hangen. Waarom? Dat komt omdat men zich het verrassingseffect van een springende kaart zal herinneren en dat linken aan de boodschap van uw bedrijf.

Het springt effect van de pop up house

De naam van de mailing zegt het al, maar onze Pop up house springt daadwerkelijk uit de envelop. Zodra de ontvanger de post opent begint de reis. Zoals we aangaven creëert dat een verrassingseffect bij de klant. Nu hebben we het alleen nog maar over de Pop up house zelf gehad. Zet uw unieke boodschap op de Pop up house. Realiseer de direct mail volledig in uw eigen huisstijl. Dat zorgt weer voor herkenning bij de ontvanger. Het maakt niet uit wat de boodschap is. U kunt een nieuw product uitlichten, de ontvanger bedanken voor jullie relatie of een nieuwjaarswens uiten.

Case Direct Mailing Pop Up Card Amsterdamned
Case Direct Mailing Pop Up Card

Personaliseer de pop up house

Personaliseer de Pop up house dat kunt u op 2 manier interpreteren. Welke dat zijn, leggen wij u uit. Personaliseer de Pop up house in uw eigen huisstijl. Zorg voor herkenning, zorg dat de ontvanger weer in contact komt met uw bedrijfsnaam en dienstverlening of producten. Ten tweede personaliseer de inhoud, waar kan, ten behoefte van de ontvanger. Persoonlijke aanspreking zorgt ervoor dat de ontvanger zich gezien voelt.

Voor elke gelegenheid

Onze Pop up house kan voor elke gelegenheid gebruikt worden. Waar gebruikt u onze unieke pop up house voor? Dat kan voor reclame-uitingen, relatie onderhoud en behoud of om de top-of-mind gedachte bij de ontvanger te realiseren. Niks is ons te gek. Veel mooie klanten gingen u al voor. Graag denken wij met u mee om uw communicatie uitingen naar het volgende level te schroeven en met succes!  Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct Mailing Offerte
Direct Mailing Demopakket