Case Direct Mailing Out of the Box Pop Up Huisje Chalet

De Bergjes is de grootste aanbieder op het gebied van chalets en stacaravans in Europa. De Bergjes sturen deze Chalet Pop-up huisjes naar hun klanten toe die een aankoop hebben gedaan. De Pop up huisjes worden verstuurd op het moment dat de chalet geleverd is als een ludieke manier om hun klanten op de hoogte te houden en meteen te bedanken voor hun aankoop. Een perfecte vorm van een zakelijke direct mail die precies aansluit bij hun diensten. Dit maakt dat de mailing extra opvalt en lang in het geheugen van de ontvanger zal blijven hangen.

Pop-up-Huisje-Chalet

Op maat gemaakt

Het bijzondere aan het voorbeeld van De Bergjes is dat er een nieuw formaat is ontwikkeld speciaal voor deze direct mailing. Dit maakt dat het Pop-up huisje nu het formaat van een Chalet huisje heeft waardoor het helemaal aansluit bij de diensten en producten van De Bergjes. Door de komst van het nieuwe formaat is het nu mogelijk om te kiezen uit 3 verschillende formaten, namelijk het Pop-up Huisje, het Groot Huisje en nu ook het Chalet Huisje. Het mega Pop-up Huisje in chalet-vorm is 220mm lang en 100mm hoog. Het huisje heeft dus genoeg ruimte om je boodschap op kwijt te kunnen. Zoals de naam al zegt is het Pop-up huisje een direct mail die uit de envelop ‘springt’ en daarmee de ontvanger verrast. De Chalet huisjes kunnen gepersonaliseerd worden in uw eigen huisstijl. Ook de envelop kan in full colour worden bedrukt in hetzelfde ontwerp als het Pop-up huisje.

Direct mail inzetten

Wilt u ook een creatieve direct mail inzetten voor uw klanten? Dan helpen wij, van LocoMail, u daar graag bij. Zou u, net als het voorbeeld van het Chalet huisje, een aanpassing willen doen op een bestaand product? Dan kunt u daarvoor contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.