Case Direct Mailing Out of the Box BMT

Binnenstad Management Tilburg (BMT) heeft gekozen voor een unieke manier van direct marketing. Ze hebben deze ludieke Pop up Kubus ingezet als conferentie uitnodiging. BMT is het overkoepelende overlegorgaan van alle belangenorganisaties in de binnenstad, zoals bewoners, detailhandel, sector cultuur en horeca. Stichting Binnenstadmanagement Tilburg vindt het van groot belang te weten welke ideeën er bestaan met betrekking tot de ontwikkelingen in de binnenstad en roept om deze reden alle partijen op om zich aan te melden voor de conferentie. Direct marketing met onze Pop Up Kubus past perfect bij het doel van de conferentie: Out of The Box denken, dromen realiseren, inspireren en verbinden!

Opvallende direct marketing met de Pop up Kubus

De Out of the Box, is onze bestseller! Het unieke verrassingseffect zorgt ervoor dat de ontvanger meteen alle aandacht bij uw boodschap heeft. Wanneer de envelop wordt geopend, springt de Pop Up Kubus eruit! Dit zorgt voor een onvergetelijke herinnering. De Kubus (90x90cm) biedt oneindig veel mogelijkheden voor uw communicatieboodschap. Maar u kunt ook kiezen voor een Out of the Box Card in een andere vorm, zoals de Hexagoon, een Rechthoekige Out of the Box of een Huisje. Daarnaast is het ook mogelijk om een Out of the Box te kiezen die te gebruiken is als pennenhouder. U kunt deze direct mailing geheel vormgeven naar uw wens en boodschap. En ook de envelop is aan te sluiten op het ontwerp van de Out of the Box. Hierdoor wordt één stijl gecreëerd en geeft u uw klanten een onvergetelijke boodschap!

Zijn onze producten geschikt voor uw direct marketing?

Wilt u uw doelgroep bereiken met een unieke, verrassende en originele direct marketing? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Neem eens een kijkje op onze website om te zien wat de Out of the Box of één van onze andere direct mail producten voor u kan betekenen. Onze direct mail producten kunnen worden ingezet voor alle marketing- en communicatiedoeleinden. Twijfelt u welke direct mail het beste past bij uw direct marketing boodschap? Neem dan contact op met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten. Overtuigd? Vraag gratis een sample en/of een vrijblijvende offerte aan via onze website.  Ga naar pagina direct mail Out of the Box