Case Direct Mailing Pop Up Card Peperzaken

De experts bij Peperzaken zorgen voor een succesvolle software ontwikkeling. Peperzaken zet zich met name in voor apps die zorgen voor besparing op papier, tijd en arbeidskracht. In 5 jaar tijd hebben ze maar liefst 100 unieke apps ontworpen. Onze Pop-up card is door het bedrijf Peperzaken ingezet als een informatieve direct mailing. Ook gebruikten zij de Pop-up card als kerstkaart: Een geweldige kerst & een appic 2014! Wanneer de envelop wordt opengevouwen, wordt hun peperzakentraject getoond. Dit om hun doelgroep te overtuigen van ” de weg naar succesvolle apps”. Informatief én origineel!

Pop-up Card: inzetbaar voor tal van doeleinden

De Pop-up Card is een ontzettend origineel product om in te zetten voor zowel direct mailing als een persoonlijke kaart, bijvoorbeeld een kerstkaart. Het formaat van de direct mail is maar liefst 20×20 cm en plano 20×40 cm, genoeg ruimte voor al uw informatie. De Pop-up Card hanteert een enorm leuk verrassingseffect. Wanneer de envelop wordt geopend ontvouwt zich een enorme afbeelding, ook wel waaier genoemd. We bieden een standaard waaier aan, maar het is ook mogelijk om de waaier aan te sluiten bij uw communicatieboodschap. Wilt u graag één geheel? Dan kunt u de envelop ook full colour laten bedrukken. Hierdoor zijn er ongelofelijk veel mogelijkheden voor uw communicatieboodschap! Bereik uw doelgroep met onze originele Pop-up Card!

Nieuwsgierig naar onze unieke direct mail?

Heeft u binnenkort een belangrijk evenement op de planning en wilt u op een originele manier deze informatie verspreiden? Dan is de Pop-up Card misschien iets voor u. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden van deze direct mail en wat LocoMail voor u kan betekenen? Bezoek dan de site of neem contact op met één van onze medewerkers. Zij denken graag met u mee om een succesvolle mailing op te zetten.

Ga naar pagina direct mail Pop-up Card